Gümüş, Ankara’dan mağlup dönüyor

TFF 2. Lig Beyaz Grupta şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Gümüşhanespor, Ankara deplasmanında karşılaştığı Keçiörengücü’ne 2-0 mağlup olarak üçüncü hafta sonunda 2 puanda kaldı.

Gümüş, Ankara’dan mağlup dönüyor

TFF 2. Lig Beyaz Grupta şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Gümüşhanespor, Ankara deplasmanında karşılaştığı Keçiörengücü’ne 2-0 mağlup olarak üçüncü hafta sonunda 2 puanda kaldı.

İlk 2 haftada olduğu gibi Keçiörengücü karşılaşmasına da kontrollü başlamayı tercih eden temsilcimiz, topu rakibine bırakarak oyunu kendi yarı sahasında kabul edip, kontra ataklarla sonuca gitmek istedi. Ev sahibi ekip ise oyun disiplinine sadık kalarak temsilcimize kontra şansı tanımadı. Zaman zaman kalemizde daha organize ataklarla gelen ev sahibi ekipte pozisyon üretemeyince ilk yarı her iki kalede de tehlike yaşanmadan 0-0 sona erdi.

2. YARI KENDİ SİLAHIMIZLA VURULDUK

İkinci yarı ise ilk yarıya oranla daha tempolu başladı. Her iki ekipte ikinci yarıya hücuma değişiklikle başladı. Bu değişikliklerden ev sahibi ekip olumlu sonuç alırken temsilcimiz, sahada ve oyunda eksik kaldı.

Dakikalar 71’i gösterirken oyundaki en büyük silahımız kontra atak silahıyla kendimiz vurulduk. Samsunspor karşılaşmasında köşe vuruşu kullanırken defansta kurulum hatası yapıp gol yememizin ardından bu karşılaşmada da serbest vuruş kullanırken dönen topta, sezon başında gol silahı olarak transfer ettiğimiz ancak geri gönderdiğimiz Taha Balcı kafayla topu ağlara gönderdi.

46.dakikada oyuna kurtarıcı olarak aldığımız Şahin Aygüneş ise 83.dakikada gördüğü direk kırmızı kartla oyun dışında kalınca oyun disiplininden tamamen kopan temsilcimizin şuursuz atakları beraberlik golüne yetmedi ama rakibe geniş alanlar bıraktı.

Karşılaşmanın ve uzatmaların son saniyesinde ev sahibi ekip yakaladığı kontra atağı Sertaç Çam ile golle sonuçlandırınca temsilcimiz sahadan 2-0 mağlup ayrıldı.

Haberin Kaynağı: Kuşakkaya Gazetesi

YORUM EKLE
YORUMLAR
Gazeteci
Gazeteci - 6 yıl Önce

kandırmayın gümüşhanelileri kardeşim, takımın top oynadığı falan yok 20 yaşında ki çocukları getirdiniz yeni takım kurduk diye sundunuz önümüze, sayın ziya hocamız, bu şehirde ruh yok diyor. soruyorum sayın ziya hocama; 4 yıl'da 5 final maçı kaybeden bir takımda ruh nasıl olsun? bu takım bu sene ilk 10 a girerse başarı sayılır.

ibo
ibo - 6 yıl Önce

BU TAKIMDAN Bİ CACIK OLMAZ. 3 KERE 1. LİGİN KAPISINDAN DÖN, SONRA HEP SİL BAŞTAN.TAKIM YENİ OYUNCULAR GENÇ. DUA EDELİMDE 2. LİGDEN DÜŞMESİN BARİ.

Turgut  ALBAYRAK
Turgut ALBAYRAK - 6 yıl Önce

Biz sizlere inandık sıradaki gelsin şampiyon gümüş

Turgut
Turgut - 6 yıl Önce

Beyler lütfen birinci lig kapısından niye döndük Allah rızası için yapmayın ziya hocanın kelimelerin dikkat edin ligin sonuna getirip bizi satan ...... kişiler bırakın zıya hoca çalışsın genç dinamik bir takım futboldan anlayan konuşsun lütfen lütfen

SIRADAKİ HABER