Gümüş yuvaya dönüyor

Spor Toto 2.Lig, Kırmızı Grupta şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz, Antalya kampından yarın dönecek.

Gümüş yuvaya dönüyor

Spor Toto 2.Lig, Kırmızı Grupta şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz, Antalya kampından yarın dönecek.

Hafta sonu sahasında oynayacağı 1461 Trabzon maçıyla ligin ikinci devresine başlangıç yapacak olan temsilcimiz, Çarşamba günü de Ziraat Türkiye Kupasında yine sahasında Trabzonspor’u konuk edecek.

İkinci yarının ilk maçında hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde 1461 Trabzon karşılaşmasına çıkacak olan temsilcimiz Gümüşhanespor, kampta yoğun yağmura rağmen çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

İkinci yarıya galibiyetle başlamak istediklerini belirten Teknik Direktör Tarık Daşgün, bu maçın kendilerinin için önemli olduğuna vurgu yaparak, ikinci yarıya galibiyetle başlayıp iyi bir hava yakalamak istediklerini belirtti.

İyi bir kamp dönemi geçirdiklerini anlatan Daşgün, “İkinci yarının daha zor geçeceğinin bilincindeyiz. Kamp dönemi boyunca çalışmalarımızı yüksek tempoyla sürdürüyoruz. Zaten takımda temposundan hiç bir şey kaybetmiş değil. Bu maçı alıp ikinci yarıya galibiyetle başlamak istiyoruz” dedi.

ZAHİT NİHAYET BAŞLADI

Gümüşhanespor’un başarılı oyuncularından Zahit Fındık ise uzun süren sakatlık döneminin ardından takımla birlikte çalışmalarına başladı.

Trabzonspor ile oynanan kupa maçında sakatlanan ve yaklaşık 1,5 ay sahalardan uzak kalan forvet oyuncusu Zahit Fındık, Almanya’daki tedavisinin ardından takımla birlikte Antalya kampında çalışmalara başladı.

Takımın konakladığı Antalya’daki otelde Gümüşkoza’ya açıklamada bulunan gurbetçi oyuncu Fındık, “Düz koşularıma başladım. Doktorum çok iyi işler yapıyor. Allah’ın izniyle ikinci yarıya geri dönüş yapacağım. Uzun süren sakatlık ve maç eksikliğine bağlı olarak takımdan ayrı kaldığını ama ikinci yarı takıma yine büyük katkılar yapacağım” dedi.

İkinci yarıyla birlikte yedek kalma endişen var mı sorusuna ise Fındık, “Hiçbir endişem yok. Bu futbol, olabilirde olmayabilir de. Şu an kafamı gerçekten oraya vermiyorum. Öncelikli olarak şimdi sağlığım önemli” şeklinde konuştu.

Gümüşhanespor taraftarına da mesaj gönderen Fındık, “Merak etmesinler herşey yolunda gidiyor. Gümüşhane’yi ve Gümüşhane taraftarını çok seviyoruz. Bayburtluyum ama bende Gümüşhaneli sayılırım. Zaten Bayburt ve Gümüşhane aynıdır. Onlara iyi mesaj verebilirim. Allah’ın izniyle daha iyi olacak ve daha iyi geri döneceğim” dedi.

Temsilcimiz 15 Ocak Pazar günü Spor Toto 2.Lig, Kırmızı grupta 2.devrenin ilk maçında saat 13.00'da sahasında 1461 Trabzon'u, 18 Ocak Çarşamba yine sahasında Ziraat Türkiye Kupası H grubunda Trabzonspor'u konuk edecek.

Haberin Kaynağı: Gümüşkoza Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 12 Ocak 2017, 08:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER