Gümüşhane Gümüş’ünü uğurladı

Spor Toto 2. Lig Play Off Final müsabakası kapsamında Bandırmaspor’la karşılaşacak olan temsilcimiz Gümüşhanespor, Tekke köyünde bulunan tesislerden Kayseri’ye uğurlandı.

Gümüşhane Gümüş’ünü uğurladı
Spor Toto 2. Lig Play Off Final müsabakası kapsamında Bandırmaspor’la karşılaşacak olan temsilcimiz Gümüşhanespor, Tekke köyünde bulunan tesislerden Kayseri’ye uğurlandı.

Hafta içi sahasında 1-0’ın rövanşında Keçiörengücü’nün 3-1 yenerek final oynamaya hak kazanan temsilcimiz kurban kesilerek müsabakanın oynanacağı Kayseri iline törenle uğurlandı.

PTT 1.lig öncesinde son engel olan Bandırmaspor’la 21 Mayıs Cumartesi günü saat 18.00’da 32 bin kişilik Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kadir Has stadyumunda oynanacak olan tek maç usulü müsabaka için yola çıkan temsilcimizde moraller de yerinde.

Tekke köyünde bulunan Gümüşhanespor tesislerinde uğurlama törenine Vali Yücel Yavuz, Garnizon Komutanı Albay Cezayir Danışan, Belediye Başkanı Ercan Çimen, İl Emniyet Müdürü Orhan Kar, İl Genel Meclisi Başkanı Şerif Bayraktar, kulüp yöneticileri, kurum müdürleri, teknik heyet ve sporcular katıldı.

“ŞEHRE RENK KATTINIZ, BÜYÜK BİR HEYECAN VE MORAL VERDİNİZ”

Burada sporcu ve teknik heyete yönelik konuşan Vali Yücel Yavuz, “Zaman zaman ümitsizliğe de kapılsak sizin azminiz, kararlılığınız ve inancınızla bu noktaya geldik. Yarı final müsabakasındaki Gümüşhane’yi gördünüz. Orası şehrin 10’da biri bile değildi. Şehir bir anda değişik bir hal aldı. Şehre renk kattınız, büyük bir heyecan ve moral verdiniz. Gençlerimiz arasında, çocuklarımız arasında sayenizde bu final maçı konuşuluyor” dedi.

“GÜMÜŞHANE’DE HERKES SİZİN İÇİN DUA EDİYOR”

Cumartesi günü sporcuların ellerinden geleni yapacağına inançlarının tam olduğunu dile getiren Vali Yavuz, “Eğer o akşam 9’da kupayı alırsak bu iş tamamdır. Gümüşhane’de ki insanlarımızın da ülkenin her yerinde olduğu gibi huzur, güven, mutluluk ve morale ihtiyacı var. Moral bu şekilde oluyor. Garnizon Komutanı, Belediye Başkanı, Başsavcı, şehrin bütün yöneticileri, il müdürleri, esnafı, tüccarı tamamı size destek vermek için burada ve dua ediyorlar” diye konuştu.

“ŞEHRİN YANINIZDA OLDUĞUNUZU HİSSEDİN, SON DAKİKAYA KADAR SABIRLA VE İNATLA MÜCADELEDEN DÜŞMEYİN”

Sporculara “Şehrin yanınızda olduğunuzu hissedin, son dakikaya kadar sabırla ve inatla mücadeleden düşmeyin” diyerek tavsiyelerde bulunan Vali Yavuz, Gümüşhane’nin maç için Kayseri’ye akın ettiğini belirterek hayırlı sonuçla dönmeleri temennisinde bulundu.

İl Müftüsü Ercan Aksu'nun yaptırdığı dua ve kesilen kurbanın ardından sporcular otobüsle uğurlandılar.
Güncelleme Tarihi: 19 Mayıs 2016, 14:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER