Gümüşhane’de futbol sevindirdi

Tuzla deplasmanından 1 puanla dönen Kırmızı-Beyazlılar, futboluyla umut verdi

Gümüşhane’de futbol sevindirdi
Tuzlaspor deplasmanından beraberlikle dönerek haftayı 1 puanla kapatan Gümüşhanespor’da skordan daha çok ortaya konan futbol yüzleri güldürdü. 

İlk iki maçını kazanan ve moralleri yerinde olan bir ekip karşısında iyi mücadele ettiklerini söyleyen Kırmızı-Beyazlı ekibin teknik direktörü Fatih Akyel, “Mücadelede öne geçtik. Farkı açacak fırsatları bulduk. Baskılı oynadık. Ancak ikinci golü bir türlü bulamadık. Kornerden gelen karambol bir top sonrasında kalemizde gol gördük. Sahadan bir puanla ayrılmamıza rağmen sergilenen iyi futbol bizlere gelecek haftalar öncesinde umut verdi” dedi.

Deplasmanda alınan puanların her zaman önemli olduğunu belirten Akyel, “Namağlup ilerliyoruz. Deplasmanda alınan puanlar her zaman önemlidir. Tabii ki kazanmak için oynadık. Hücum oynadık. Cesur oynadık, ama berabere kaldık. Tuzlaspor'da da iyi bir takım. Belki kazanamadık ama Tuzla gibi zor bir deplasmandan beraberlik ile döndüğümüz içinde mutluyuz. Futbolumuzla herkesi memnun ettiğimiz düşünüyoruz. Çok eksiklerimiz olmasına rağmen iyi bir performans ortaya koyuyoruz. Eksiklerde takıma katıldığında ligde çok iyi yerlere geleceğiz” ifadelerini kullandı. 

Haberin Kaynağı: Günebakış Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 21 Eylül 2015, 16:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER