GENÇ GÜSİAD kuruldu

Gümüşhane Sanayici ve İşadamları Derneği (GÜSİAD) bünyesinde GENÇ GÜSİAD birimi kuruldu. 

GENÇ GÜSİAD kuruldu

Gümüşhane Sanayici ve İşadamları Derneği (GÜSİAD) bünyesinde GENÇ GÜSİAD birimi kuruldu. 

Konuyla ilgili bilgi veren GÜSİAD Genel Başkanı Yüksel Yalçın, GENÇ GÜSİAD’ın GÜSİAD'a şu ana kadar emek veren üyelerin çocuklarından yani ikinci kuşaktan yetişen, eğitimlerini tamamlamış ve iş dünyasına girmiş olanların içinde olduğu bir oluşum olduğunu söyledi.

İş dünyasındaki iletişimi güçlendirmek ve gençlerin sivil toplum kuruluşlarındaki deneyimlerini artırarak gelecekte her birinin GÜSİAD'ın yönetim kuruluna hazırlamak olacağını ifade eden Yalçın, “Bir nevi GÜSİAD’ın en genç takımı denebilir. Bu oluşumda genç kardeşlerimiz STK örgütlenmelerinin süreçlerini kavrayıp bu oluşumları gelecekte daha da güçlendirerek etki alanı yüksek, katma değer güçlü sivil organizasyonların önünü açacaktır. Özetle markalaşma yolculuğunda genç arkadaşlarımızın enerjisine ziyadesiyle ihtiyacımız vardır. Bugün buradaki toplantıda genç arkadaşlarımız bu amaçlar doğrultusunda bir araya gelmiş yarınlarımızı birlikte şekillendirmenin beyin fırtınasını yapmış bulunuyoruz. Derneğimize, Gümüşhane'mize bölgemize ve ülkemize dönük başarılı çalışmalar üretilmesi hepimizin temennisidir. Hepimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Genç GÜSİAD’a Uğur Burak Aydın, Şamil Topçuoğlu, Furkan Hamzaoğlu, Av.Ozan Aydın, Caner Beyaz, Ersin Ablak, Av.Burak Işık, Yusuf Hamzaoğlu, Rüstem Demirağ ve Kürşat Balta yer alırken, önümüzdeki günlerde yeni oluşum olan genç kuşak katılımlarını genişleterek programların sürekli hale getirileceği bildirildi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER