Çubukçu adaylığını açıkladı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gümüşhane İl Başkanı Eda Akagün Çubukçu, 20 Aralık tarihinde yapılacak olan İl Başkanlığı kongresinde aday olacağını açıkladı.

Çubukçu adaylığını açıkladı
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gümüşhane İl Başkanı Eda Akagün Çubukçu, 20 Aralık tarihinde yapılacak olan İl Başkanlığı kongresinde aday olacağını açıkladı.

Yaptığı açıklamada 1 Temmuz tarihinde devraldığı İl Başkanlığı görevine daha iyisini yapacağına inandığından ve kongre üyelerinin sağduyusuna güvenerek yeniden talip olduğunu açıklayan Çubukçu, “Anlar vardır, yaşadığımız acı, tatlı günler film şeridi gibi bir bir gözümüzün önünden gelir geçer. Geriye sadece edindiğimiz tecrübelerin, bir de dostlukların kaldığını görürüz. Sonra, yeniden başlamak ister, yeniden heyecan duyarız. Ben siyaseti de böyle bir duygu olarak algılıyorum. Ne kadar yorulsanız da yarım kalanları tamamlamak, topluma hizmet etmek amacıyla yeni hedefler koyar, yine yeniden başlama arzusunu yüreğinizin derinliklerinde hissedersiniz” dedi.

CHP’nin her zaman olduğu gibi bugün de Türkiye’yi yönetmeye talip olduğunu, kararlı, azimli ve iktidar yolunda yürüyen en büyük örgütlerden birisi olduğunu ifade eden Çubukçu, “Ülkemizin dört bir yandan kuşatılmaya çalışıldığı, Cumhuriyetimizin ilkelerine ve temel değerlerine büyük saldırıların olduğu günümüz Türkiyesinde, önemli bir tarihsel süreçten geçtiğimizin farkındayım. Gümüşhane il örgütünü, yaptıklarımızla, yarattıklarımızla, ilke ve değerlerimizle, siyasette yer alış biçimlerimizle, yaptığımız muhalefetle ve Cumhuriyet Halk Partisi örgütlülüğü içinde, üst örgütlenme noktasında yarattığımız değerler ve aldığımız risklerle, partimizi önemli bir örgüt haline getirmiş bulunmaktayız. CHP Gümüşhane İl Başkanlığı olarak atanmış olduğum 1 Temmuz sürecinden sonra yaptığımız çalışmalarda, aydınlığa çıkış için gerekli ve önemli bir erdem olan görev bilinciyle her zaman hareket ettik ve etmeye de kararlıyım. Parti politikalarımızın amacı doğrultusunda toplum içindeki yerimizin ve yükümlülüğümüzün farkında olarak yapabileceğimizin en iyisini yapmaya çalıştım. Bunu tek başımıza yapmadık. İlçe başkanlarımızla yaptık. Gençlik kollarımızla yaptık. Kadın kollarımızla yaptık. Her üyemiz ve hiçbir beklentisi olmayan bütün üyelerimiz yaptı. Hatta ve hatta üye olmayıp Cumhuriyet Halk Partisi’ne sempati duyan herkes yaptık bunu. Bundan sonra da siyasi yaşamıma kaldığım yerden devam ederek; bir yandan ülke gündemini sarsan konularda tepkilerimizi dile getirmeyi, diğer yandan da Gümüşhane  yereline ilişkin yaşanan sorunları kamuoyu ile paylaşmayı ve çözüm noktasında örgüt olarak etkin rol almayı bir görev olarak görüyorum” ifadelerini kullandı.
Güncelleme Tarihi: 13 Aralık 2015, 16:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER