Ara
Gümüşhane
Açık
-3°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
42,7308 %0.05
50,1439 %-0.15
5.957,80 % 0,81
Gümüşhane Haberleri Siyaset Zafer Partisi yerel seçime hazırlanıyor

Zafer Partisi yerel seçime hazırlanıyor

Zafer Partisi Gümüşhane İl Başkanı Nurettin Saraç, teşkilatlanma çalışmalarını tamamladıklarını ve kısa süre içerisinde Belediye Başkan adayı ve İl Genel Meclisi üyelerini kamuoyuyla paylaşacaklarını söyledi.

404
Gösterim
1 Dakika
Okunma Süresi

Geçtiğimiz günlerde Zafer Partisi Genel Başkanı Prof.Dr. Ümit Özdağ’ın Gümüşhane’yi ziyaret ettiğini hatırlatan Saraç, ataması yapıldıktan sonra kısa süre içerisinde il başkanlığı binasını faaliyete geçirerek yönetim kurulunu, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları teşkilatlarını kurduklarını söyledi.

Yaptığı açıklamada ilk toplantılarında aldıkları kararları ifade eden Saraç, gençlerden oluşan yönetim kurulu üyeleriyle öğrencilerin Gümüşhane’de yaşadığı problemleri dinlediklerini belirtti.

Başkan Saraç, öğrencilerin şikayetlerine göre şu sorunları dile getirdi: “Dolmuş fiyatlarının pahalılığı, KYK yurtlarının yetersizliği, KYK yurtlarında yemeklerin iyi çıkmaması ve şehirdeki sosyal faaliyetlerin yetersiz olduğu şikayetlerini dinledik. Lise teşkilatlanmamız ise lise yemekhanelerindeki %150 oranında fahiş fiyat artışını dile getirdiler. Aynı zamanda şehrimizdeki taksi fiyatlarının pahalılığını gündeme getirdiler. Bizlerde Zafer Partisi Gümüşhane İl Başkanlığı olarak genç öğrencilerimizin bu taleplerinin takipçisi olacağımızın sözünü verdik. Unutmayalım ki ülkenin geleceği gençlerdir. Zafer Partisi’nin Gümüşhane’de tekrar faaliyete geçmesi tüm vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun. Belediye Başkan adayı ve İl Genel Meclisi üyelerini kamuoyuyla paylaşacağız” diye konuştu.
 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *