Zafer Partisi yerel seçime hazırlanıyor

Zafer Partisi Gümüşhane İl Başkanı Nurettin Saraç, teşkilatlanma çalışmalarını tamamladıklarını ve kısa süre içerisinde Belediye Başkan adayı ve İl Genel Meclisi üyelerini kamuoyuyla paylaşacaklarını söyledi.

Zafer Partisi yerel seçime hazırlanıyor

Geçtiğimiz günlerde Zafer Partisi Genel Başkanı Prof.Dr. Ümit Özdağ’ın Gümüşhane’yi ziyaret ettiğini hatırlatan Saraç, ataması yapıldıktan sonra kısa süre içerisinde il başkanlığı binasını faaliyete geçirerek yönetim kurulunu, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları teşkilatlarını kurduklarını söyledi.

Yaptığı açıklamada ilk toplantılarında aldıkları kararları ifade eden Saraç, gençlerden oluşan yönetim kurulu üyeleriyle öğrencilerin Gümüşhane’de yaşadığı problemleri dinlediklerini belirtti.

Başkan Saraç, öğrencilerin şikayetlerine göre şu sorunları dile getirdi: “Dolmuş fiyatlarının pahalılığı, KYK yurtlarının yetersizliği, KYK yurtlarında yemeklerin iyi çıkmaması ve şehirdeki sosyal faaliyetlerin yetersiz olduğu şikayetlerini dinledik. Lise teşkilatlanmamız ise lise yemekhanelerindeki %150 oranında fahiş fiyat artışını dile getirdiler. Aynı zamanda şehrimizdeki taksi fiyatlarının pahalılığını gündeme getirdiler. Bizlerde Zafer Partisi Gümüşhane İl Başkanlığı olarak genç öğrencilerimizin bu taleplerinin takipçisi olacağımızın sözünü verdik. Unutmayalım ki ülkenin geleceği gençlerdir. Zafer Partisi’nin Gümüşhane’de tekrar faaliyete geçmesi tüm vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun. Belediye Başkan adayı ve İl Genel Meclisi üyelerini kamuoyuyla paylaşacağız” diye konuştu.
 

Güncelleme Tarihi: 17 Ocak 2024, 23:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER