Kelkit Belediyesinde Devir Teslim Töreni Gerçekleşti

Gümüşhane’nin Kelkit ilçesinde yeni Belediye Başkanı Ünal Yılmaz, koltuğunu mevcut başkan Muammer Duran’dan devraldı.

Kelkit Belediyesinde Devir Teslim Töreni Gerçekleşti
Gümüşhane’nin Kelkit ilçesinde yeni Belediye Başkanı Ünal Yılmaz, koltuğunu mevcut başkan Muammer Duran’dan devraldı.

Başkanlık makamında gerçekleştirilen törene Yılmaz ve Duran'ın yanı sıra Ak Parti İlçe Başkanı ve yönetimi, Gençlik Kolları ve Yönetimi, Kadın Kolları ve Yönetimi, tüm teşkilatların eski ve yeni Belediye Meclis Üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri, Belde Belediye Başkanları, Mahalle Muhtarları, esnaf ve kalabalık bir topluluk katıldı.

Başkan Duran, burada yaptığı konuşmada, Kelkit'e hizmet etmek için elinden geldiği kadar çalıştığını belirterek, “Bu bir hizmet yarışıdır. Bugüne kadar ilçemiz için çalıştık ve hizmet ettik. Nöbet sırası, seçimi kazanan Ünal Yılmaz'da.” dedi.

Belediye Başkanı Ünal Yılmaz ise yaptığı konuşmada, Başkan Duran’a teşekkür ederek, “Emanetleri teslim alıyorum. İnşallah yapacağımız güzel hizmetler sonunda aynı gönül rahatlığıyla bizden sonrakilere devredeceğiz. Öncelikle sizlere 10 yıl boyunca yürütmüş olduğunuz çalışmalarınızdan dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Bundan sonra bütün Kelkit’in Belediye Başkanı olarak kendi değerlerimiz çerçevesinde çalışmalarımızı yürüteceğimizden ve başarmak için elimizden gelen gayreti göstereceğimizden kimsenin kuşkusu olmasın. Amacımız, gayemiz Kelkit'e yakışır en güzel hizmetleri sunmaktır.” diye konuştu.

Öte yandan Kelkit’in yeni Belediye Meclis’i ise şu isimlerden oluştu:

AK Parti:
Gül Ok
Hüseyin Şen
Hüseyin Çavga
Bünyami Turhan
Hasan Zengin
Aytekin Kaya
Metin Kaya
Kontenjan Devrim Çakar

CHP:
Osman Yeğin

MHP:
Mustafa Tuncay
Şadi Gürol
Güncelleme Tarihi: 02 Nisan 2014, 13:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER