Başer: Cumhurbaşkanımızın fotoğrafının altına saklanıyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gümüşhane Belediye Başkan Adayı Vedat Soner Başer, Kamu-Sen mensuplarıyla iftar sofrasında buluştu.

Başer: Cumhurbaşkanımızın fotoğrafının altına saklanıyor

Kamu-Sen Gümüşhane İl Başkanlığının Ramada Gümüşhane Otelde düzenlenen iftar organizasyonuna katılarak teşkilat mensuplarıyla bir araya gelen Başer, “10 yıldır şehirde bir çivisi yok halen Cumhurbaşkanımızın fotoğrafı altına saklanıp siyaset yaptığını zannediyor” diyerek rakibi Çimen’i eleştirdi.

“10 yıldır şehirde bir çivisi bile yok”

Seçim süreci kısa bir süre sonra inşallah hayır ile sonuçlanacak vurgusu ile rakibi saf dışı bırakacağı sinyalini veren Başer, “Ancak ben bu zamana kadar görmediğim bir seçimi maalesef Gümüşhane’de yaşıyoruz. Bu seçimde yaşananlar inanın Türkiye’nin hiçbir yerinde yaşanmıyor buraya özgü sadece. Görüyorsunuz boy boy fotoğraf asılıyor şehrin dört bir yanına. Kimin bu fotoğraf peki Sayın Cumhurbaşkanımız ile Sayın Belediye Başkanımızın fotoğrafları. Biz isterdik ki 10 yıldır şehri yönetiyor, yaptığı birkaç hizmetin fotoğraflarını asabilseydi. Onları tanıtabilseydi. Sayın Cumhurbaşkanımızın fotoğrafını değil de kedisini şehrimize getirip o yaptığı hizmetlerin açılışını yaptırsaydı. Ancak 10 yıldır şehirde bir çivisi yok halen daha Cumhurbaşkanımızın fotoğrafı altına saklanıp siyaset yaptığını zannediyor. Gerçekten yazık” dedi.

“Bizler onlar gibi yapmayacağız”

Belediye Başkanı seçildiğinde kimseyi ayırmadan, ayrıştırmadan, ötekileştirmeden ve herkesi eşit bir şekilde kucaklayıp yollarına devam edeceklerini belirtip birlik ve beraberlik çağrısını yineleyen Başer, “Malumunuz ben bir eczacıyım. Bizim aldığımız eğitim sağlık eğitimidir. Yani bizler bakınca hasta diye görürüz. Hastanın teni, rengi veya dili bizi hiçbir şekilde ilgilendirmez. Bizim bir sloganımız var, ‘ayırmadan ayrıştırmadan’ diye. Sanki ikisi de üst üste örtüşmüş gibi. Kimse ile kavga etmeyeceğiz. Şehrin bütün dinamikleri ile akil insanları ve sivil toplum örgütleri ile bu şehri inşallah beraber yöneteceğiz. Marka kent yapacağız diye yola çıkanların şehrimizi getirdiği durum ortada. Bizler onlar gibi yapmayacağız. Aklımız, fikrimiz ve her şeyimiz doğru olacak. Bize güvenin” ifadelerini kullandı. --Bülten--


 

Güncelleme Tarihi: 25 Mart 2024, 21:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER