Ara
Gümüşhane
Kapalı
6°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
42,8044 %0.17
50,1756 %-0.07
5.972,23 % 0,28
Gümüşhane Haberleri Galeriler Gümüşhane MÜSİAD Gümüşhane’den Gürcistan’a iş ziyareti

MÜSİAD Gümüşhane’den Gürcistan’a iş ziyareti

MÜSİAD Gümüşhane Şubesi, ilk yurtdışı iş ziyaretini Gürcistan’a gerçekleştirdi. Üç günlük ziyaret programında çok sayıda bağlantı yapıldı.

294
Gösterim

MÜSİAD Gümüşhane Başkanı Abdulbaki Kara ve yönetim kurulu üyelerinin katıldığı ziyaret programı 24-26 Kasım tarihlerinde gerçekleştirdi.

Bölgeye en yakın ülke olan Gürcistan’a ilk yurt dışı iş ziyaret programını gerçekleştirdiklerini kaydeden Kara, Batum ve Tiflis şehirlerinde çok sayıda temaslarda bulunduklarını söyledi.

Görüşmelerde iki ülke arasındaki ticari ilişkileri, ülkede mevcut yatırım iklimini, ülkelerin ve şehirlerin mevcut ekonomi, eğitim, sağlık, turizm, imalat, ihracat, ithalat ve üyelerimizin kendi sektörleri hakkında ticaret potansiyellerinin ele alındığını ifade eden Kara, “Şehrimizin marka şehir olma yolunda MÜSİAD ailesinin katkıları ve kurumsallığı sayesinde üretim güçlerimizle ekonomik, eğitim, sağlık, turizm gibi konularda en üst seviyelere taşımak ve tanıtmak istiyoruz. MÜSİAD Gümüşhane Şubesi olarak Gümüşhanemizin ihracat rakamlarının artması için üretim gücümüzü artırarak ve MÜSİAD çatısı altında birliktelik sağlayarak hedeflerimize ulaşmak istiyoruz. Bölgemize en yakın sınır olan Gürcistan Batum ve Tiflis şehrine, bölgemizde ve ilimizde üretim yaptığımız ürünlerimiz için satış yapmak ihracat girişimlerinde bulunmak istiyoruz. Yaptığımız ziyaretler doğrultusunda ihracat girişimlerimiz için ilk adımımızı hayırlısıyla attık” dedi.

Başkan Kara, ziyaret programında kapılarını açan, en iyi koşullarda kendilerini ağırlayan Batum Başkonsolosuna, Ticaret Ateşelerine, Tiflis Büyükelçisine, MÜSİAD Batum Başkanı ve Yönetim Kuruluna, MÜSİAD Tiflis Başkanı ve Yönetim Kuruluna, GÜRTİAD Başkanı ve Yönetim Kuruluna, AZEBİ Başkanı ve Yönetim Kuruluna, Gürcistan Uluslararası Yabancı Yatırımcılar Derneği Başkanına, Gürcistan Ajara Bölgesi Ticaret ve Sanayi Odası Başkanına  misafirperverliklerinden dolayı MÜSİAD Gümüşhane adına teşekkür etti.

MÜSİAD Gümüşhane heyeti 3 günlük iş ziyaret programı kapsamında Batum şehrinde Türkiye Cumhuriyeti Batum Başkonsolosu Rıza Kağan Yılmaz’a, Türkiye Cumhuriyeti Batum Ticaret Ateşeleri  Didem DİRLİK Songür ve  Feyza Erdoğan’a, Gürcistan Ajara Bölgesi Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Giorgi Romanadze’ye, Gürcistan Uluslararası Yabancı Yatırımcılar Derneği Başkanı  Osman Çalışkan’a, MÜSİAD Batum Şube Başkanı  Hamza Köse ve Yönetim Kuruluna, MÜSİAD Batum Yönetim Kurulu Üyesi  Yasin ZEREN’ in, GEOFİBRE İp Fabrikasına, Tiflis şehrinde Türkiye Cumhuriyeti Tiflis Büyükelçisi  Fatma Ceren Yazgan’a, MÜSİAD Tiflis Şube Başkanı  Mustafa Özgür Yücel ve Yönetim Kuruluna, GÜRTİAD (Gürcistan Türk İş İnsanları Derneği) Başkanı  Osman Turan ve Yönetim Kuruluna, AZEBİ (Azerbaycanlı İşadamları Birliği)  Nɘriman Qurbanov ve Yönetim Kuruluna, MÜSİAD Tiflis Yönetim Kurulu Üyesi  Salih Koç’un KOÇ KABLO Fabrikasını ziyaret etti.
 

MÜSİAD Gümüşhane’den Gürcistan’a iş ziyareti 1
1 / 6
MÜSİAD Gümüşhane’den Gürcistan’a iş ziyareti 2
2 / 6
MÜSİAD Gümüşhane’den Gürcistan’a iş ziyareti 3
3 / 6
MÜSİAD Gümüşhane’den Gürcistan’a iş ziyareti 4
4 / 6
MÜSİAD Gümüşhane’den Gürcistan’a iş ziyareti 5
5 / 6
MÜSİAD Gümüşhane’den Gürcistan’a iş ziyareti 6
6 / 6
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *