Ara
Gümüşhane
Kapalı
7°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
42,8125 %0.19
50,2105 %0.03
5.979,91 % 0,41
Gümüşhane Haberleri Galeriler Gümüşhane Torul YBO’dan duygulandıran ziyaret

Torul YBO’dan duygulandıran ziyaret

Torul Yatılı Bölge Ortaokulu idareci ve öğretmenleri, okullarında öğrenim gören öğrencilerin ailelerine misafir olmaya başladı.

878
Gösterim
Torul Yatılı Bölge Ortaokulu idareci ve öğretmenleri, okullarında öğrenim gören öğrencilerin ailelerine misafir olmaya başladı.

Okul idareci ve öğretmenlerinin uzun süredir planladığı proje geçtiğimiz gün gerçekleşen ilk ziyaretlerle başladı. İlçe merkezine 65 kilometre uzaklıkta yer alan ve 2 saat yolculuğun ardından Kürtün ilçesine bağlı Göndere Köyü’nü ziyaret eden heyet burada öğrenci ailesiyle görüştü.

Öğrencilerin oldukça zorlu yollardan geçerek okullarında eğitim görmeye geldiklerini belirten okul müdürü Bayram Oral, “Amacımız onların yaşadıkları zorlukları görüp, imkanlarını öğrenip onların gözünden dünyaya bakabilmekti” ifadelerine yer verdi.

Kürtün’e bağlı Karaçukur ve Torul’a bağlı Yurt köylerini de ziyaret eden heyet öğrenci velilerinin sofralarını da paylaştı. Köy muhtarlarının ve ailelerin ilgi alakalarından dolayı kendilerine teşekkür eden öğretmen ve yetkililer karşılaştıkları ilgi karşısında memnuniyet duyduklarını belirtti.

ÇOCUKLARININ ÖĞRENİM GÖRDÜĞÜ OKUL VE PANSİYONU İLK KEZ GÖRDÜLER

Okul müdür yardımcısı Derya Oğur ve Bilişim Teknolojileri öğretmeni Melek Bayındır çocuklarının eğitim gördüğü okulu ve pansiyonu hiç görmeyen ailelere bu alanların fotoğraflarını gösterdi.

Gördükleri fotoğraflar karşısında meraklarının giderildiğini belirten Oral, “Annelerimizin çocuklarının yaşadıkları yeri görüp bizi tanıyıp gönüllerini rahatlatmaktı. Amacımızı gerçekleştirmenin huzurunu velilerimizin gözündeki minnet duygusundan aldık. İyi bir iş gerçekleştirmenin gururunu yaşadık. Tüm velilerimize candan davrandıkları ve bizi ailelerinden saydıkları için teşekkür ediyoruz. Sizin çocuklarınız bizim çocuklarımızın bizim geleceğimiz” diye konuştu.

Projelerinin ilk ayağını gerçekleştirmekten oldukça mutluluk duyan öğretmenler, ilerleyen zamanlarda da bu tür etkinlikler ile veliler ile buluşacaklarını belirtti.

Okul müdürü Bayram Oral, Müdür Başyardımcısı İhsan Yıldız, Okul müdür yardımcısı Derya Oğur , Beden Eğitimi öğretmeni Seymen Bezan, Bilişim Teknolojileri öğretmeni Melek Bayındır ve pansiyon aşçısı Ali Özçubukçu velileri ziyaret eden heyette yer aldı.

Haber Kaynağı: Hasan Yılmaz / Torul
Torul YBO’dan duygulandıran ziyaret 1
1 / 7
Torul YBO’dan duygulandıran ziyaret 2
2 / 7
Torul YBO’dan duygulandıran ziyaret 3
3 / 7
Torul YBO’dan duygulandıran ziyaret 4
4 / 7
Torul YBO’dan duygulandıran ziyaret 5
5 / 7
Torul YBO’dan duygulandıran ziyaret 6
6 / 7
Torul YBO’dan duygulandıran ziyaret 7
7 / 7
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *