Ara
Gümüşhane
Açık
12°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
39,6752 %0.15
45,8139 %0.15
4.269,76 % -0,50
Gümüşhane Haberleri Galeriler Gümüşhane Torul’da minik öğrencilerden yıl sonu okul öncesi şenliği

Torul’da minik öğrencilerden yıl sonu okul öncesi şenliği

Gümüşhane'nin Torul ilçesindeki Fatih Anaokulu'nda, 19. Okul Öncesi Eğitim Şenliği düzenlendi.

216
Gösterim

Gümüşhane’nin Torul ilçesinin tek anaokulu olan Fatih Anaokulunda 19.Okul Öncesi Eğitim Şenliği yapıldı.

Okulun öğretmen ve öğrencilerinin hazırladıkları ve okul bahçesinde düzenlenen şenlikte açılan sergide öğrencilerin hem bireysel hem de grupla yapmış olduğu sanatsal birçok materyale yer verildi.

El işi çalışmaları, boyamalar, atık malzemelerden dönüştürülerek elde edilen ürünlerin sergilendiği programda daha öğrencilerin hazırladığı ront gösterileri sunuldu.

Öğrenci-veli eğlence ve yarışmalarıyla devam eden programda 5 yaş gruplarının mezuniyet töreni gerçekleştirildikten sonra öğrenciler animatörler eşliğinde doyasıya eğlendi.

Programda konuşan Torul İlçe Milli Eğitim Müdürü Eyyüp Zengin, “Bugün burada, çocuklarımızın hayatlarının en özel ve en temel dönemlerinden biri olan okul öncesi eğitimin coşkusunu ve heyecanını paylaşmak üzere bir araya gelmiş bulunuyoruz. Okul öncesi dönem, yalnızca kalem tutmayı öğrenme ya da harfleri tanıma süreci değildir. Bu dönem; sevgiyle büyüyen, güvenle gelişen, merak eden, araştıran, soran ve keşfeden bireylerin temelinin atıldığı en değerli zamandır. İşte bu yüzden okul öncesi eğitim, yalnızca bir hazırlık süreci değil, bir insanın hayata dair ilk adımlarını attığı bir yolculuğun başlangıcıdır” dedi.

Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ile eğitim anlayışında yeni bir vizyonun, yeni bir yaklaşımın izlerini taşıdıklarını ifade eden Zengin, “Bu model; değerler eğitimiyle bütünleşen, akademik başarının yanında karakter eğitimini de önemseyen, bireyin zihinsel gelişimi kadar duygusal ve sosyal gelişimini de odağına alan bir yaklaşımı temel almaktadır. Bizler biliyoruz ki, güçlü bir Türkiye'nin temeli, güçlü bireylerle atılır. Bu bireyler, okul öncesi dönemden itibaren sevgiyle, ilgiyle ve bilinçle yetiştirilirse; geleceğin bilim insanları, sanatçıları, öğretmenleri, liderleri de o oranda donanımlı olacaktır” diye konuştu.

Konuşmasında velilere ve öğretmenlere de teşekkür eden Zengin, “Değerli velilerimiz ; Sizler en kıymetli varlıklarınızı bizlere emanet ettiniz. Bu güvene layık olmak, onların her alanda gelişimini desteklemek bizim en büyük sorumluluğumuzdur. Her bir çocuğumuzun gözlerindeki parıltı, içindeki potansiyel, bizim en büyük motivasyon kaynağımızdır. Bugün burada gerçekleştirdiğimiz bu şenlik, onların ne kadar yaratıcı, ne kadar cesur ve ne kadar umut dolu olduklarının en güzel göstergesidir. Kıymetli öğretmen arkadaşlarım. Gönlünüzdeki sevgiyi, emeğinizi ve sabrınızı bu güzel çocuklar için ortaya koyuyorsunuz. Onların dünyasını şekillendirmek, sadece bilgi değil; karakter, vicdan ve estetik duygusu kazandırmak için yılmadan çalışıyorsunuz. Her birinize şükranlarımı sunuyorum. Bu güzel şenliği hazırlayan tüm öğretmenlerimize, destek veren velilerimize ve bu anlamlı günü renklendiren minik yüreklere sonsuz teşekkür ediyorum. Unutmayalım ki: Bir çocuğun dünyasında iz bırakmak, bir ömre anlam katmaktır. Hep birlikte; umutla, sevgiyle, Türkiye Yüzyılına yakışır nesiller yetiştirmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Zengin, programa katılan ve destek veren İlçe Kaymakamı Muhammet Kılıçaslan ve diğer davetlilere, Kaymakam Kılıçaslan da programın hazırlanmasında emek harcayan öğretmen ve öğrencilerle destek olan velilere teşekkür etti.

Programa Kaymakam Kılıçaslan, Belediye Başkanı Evren Evrim Özdemir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Eyyüp Zengin, İlçe Emniyet Amiri Muhammet Canlı, ilçe kurum amirleri, ilçe şube müdürleri, okul/kurum müdürleri, öğretmenler, veliler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. 

Torul’da minik öğrencilerden yıl sonu okul öncesi şenliği 1
1 / 12
Torul’da minik öğrencilerden yıl sonu okul öncesi şenliği 2
2 / 12
Torul’da minik öğrencilerden yıl sonu okul öncesi şenliği 3
3 / 12
Torul’da minik öğrencilerden yıl sonu okul öncesi şenliği 4
4 / 12
Torul’da minik öğrencilerden yıl sonu okul öncesi şenliği 5
5 / 12
Torul’da minik öğrencilerden yıl sonu okul öncesi şenliği 6
6 / 12
Torul’da minik öğrencilerden yıl sonu okul öncesi şenliği 7
7 / 12
Torul’da minik öğrencilerden yıl sonu okul öncesi şenliği 8
8 / 12
Torul’da minik öğrencilerden yıl sonu okul öncesi şenliği 9
9 / 12
Torul’da minik öğrencilerden yıl sonu okul öncesi şenliği 10
10 / 12
Torul’da minik öğrencilerden yıl sonu okul öncesi şenliği 11
11 / 12
Torul’da minik öğrencilerden yıl sonu okul öncesi şenliği 12
12 / 12
Yorumlar
Z
Ziyaretçi 3 hafta önce
Yeter ya insanları lütfen zor duruma sokmayın. Zaten durumu iyi olmayan insanların birde bu şekilde masrafa sokularak ne marifet ediliyor anlamıyorum. Yazık...
BEĞENME
0
CEVAPLA