Ara
Gümüşhane
Kapalı
3°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
42,8044 %0.17
50,1756 %-0.07
5.972,23 % 0,00
Gümüşhane Haberleri Gümüşhane AGD’den İsrail Cumhurbaşkanına: Gelme

AGD’den İsrail Cumhurbaşkanına: Gelme

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Gümüşhane Şubesi, İsrail Cumhurbaşkanı Yitrak Herzog'un Türkiye’ye gelecek olmasının Türkiye Müslümanları için bir utanç sebebi olduğunu savundu.

1945
Gösterim
3 Dakika
Okunma Süresi

AGD yönetimi Herzog'un ziyaretini protesto etmek amacıyla kent merkezindeki Kemaliye Camii önünde öğle namazının ardından basın açıklaması yaptı.

Grup adına konuşan Şuurlu Öğretmenler Derneği Başkanı Yakup Topal “Müslüman liderlerin teröristlere tepki vermesi gereken yerde iş birliği için yarıştığını üzülerek görmekteyiz. Allah'tan korkun, Allah'a güvenin, ahiretinizi düşünün” ifadelerini kullandı.  

İslam alemi ve mazlum tüm coğrafyanın her gün ağır bedeller ödemeye ve acılar çekmeye devam ettiğini kaydeden Topal, “Yönümüzü nere dönsek bir yakarış, bir feryat yüreklerimizi sızlatıyor. Ve atılması gereken adımlar ne kadar gecikse vebali bir o kadar büyüyor. Mahremimiz olan Mescidi Aksa her gün terörist İsrailliler tarafından basılıyor, Müslümanların izzetleri çiğnenmeye devam ediyor. Terörist İsrail'in işgalleri sebebiyle Müslüman yurdu her gün kan ağlıyor. İşte bu zulümler yıllardır devam ederken, Terörist İsrail'in başı Yitrak Herzog'un Türkiye'ye gelecek olması Türkiye Müslümanları için ancak bir utanç sebebidir. Müslüman milletimizin yüzyıllardır İslam alemine öncülük ve önderlik yapmışken böyle bir utançla karşı karşıya kalması, şerefli tarihimize kara bir leke olarak sürülecektir. Yıllar önce Şimon Perez'in Millet Meclisimizde yaptığı konuşmanın hala sızısı yüreklerimizde iken, Yitrak Herzog'un Türkiye'ye nasıl bir teklif veya tehditle geleceği ise bizleri endişelendirmektedir. Şunu bilmeliyiz ki Rabbimizin razı olmadığı bir işten hayır gelmez. Birileri devletler arası hukuk açısından bu ziyareti gerekli görebilir. Ama biz biliyoruz ve inanıyoruz ki; Allah cc zalim İsrail'i ve devlet adamlarını sevmiyor ve onların en büyük düşmanıdır. Allah'ın düşmanlarını ağırlayarak Allah'a rağmen bir hayır elde edemeyiz. İki devletli çözüm önerileri ile gündeme gelen Yitrak, çözümlerin değil terör faaliyetlerinin öncülerindendir. Müslümanların hangi sorununa çözüm bulmuştur, Mescidimize yapılan hangi saldırıyı önlemiştir. Tek yaptıkları ellerindeki sermaye ve medya gücü ile Müslümanları sıkıştırmaktır. Siyonist lobilerin ve Dünyadaki terörün ana merkezi olan ABD ile İslam coğrafyasında yaptıkları katliamla, işgaller, tecavüzler, sömürü faaliyetleri ayan beyan ortadadır. Görmemek için kör, duymamak için sağır, dertlenmemek için vicdan ve izandan yoksun olmak gerekir. Müslüman liderlerin teröristlere tepki vermesi gereken yerde iş birliği için yarıştığını üzülerek görmekteyiz. "Allah'tan korkun, Allah'tan korkun, Allah'a güvenin, ahiretinizi düşünün". Aynı şekilde Müslüman halkların Filistin davasına gerekli önemi vermemesi ise ayrı bir vakadır. Filistin davası için gayret göstermek İmanımızın ve insanlığımızın bir gereğidir. Elbet bir gün toprak olacağız, tek gayemiz Allah'ın rızadır. Haysiyetimizle yaşayalım ki, şerefli bir ölüm bizi bulsun. Allah'ın laneti zalimlerin üzerine olsun, Allah'ın laneti tüm işbirlikçilerin üzerine olsun, Allah'ın laneti İslam alemi arasında nifak saçanların üzerine olsun. Zafer İslam'ındır. Zafer Allah'ındır. Allah'ın yardımı ise mücahitlerledir” dedi.
 

Yorumlar
H
Hasan Öztürk 3 yıl önce
Ne çabuk mavi marmarayı ve şehitleri unuttular. Düne kadar Katil israil naraları atan Ak Partili kardeşlerimizin ağzını bıçak açmıyor. Kimse bu konuda bir söz söyleyemiyor. Ama para lazım ülke kaynakları kurudu artık dış kaynak için Para kimde ise dini, ırkına bize karşı düşmanlığına bakmak olmaz değil mi. Nasıl olsa parayı veren düdüğü çalıyor. Allah kimseyi tükürdüğünü yalayan ve dün Siyah dediğine bugün Beyaz diyenlerden eylemesin. Çok yazık üç kuruş için İsraile teslim olamaya keşke ülke daha düzgün yönetilse bunca yolsuzluk ve israfa dur denilseydi.
BEĞENME
0
CEVAPLA