Ara
Gümüşhane
Kapalı
-0°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
42,9909 %-0.06
50,7203 %-0.14
6.166,95 % -0,06
Gümüşhane Haberleri Gümüşhane GÜMÜŞSU Worldfood İstanbul’da

GÜMÜŞSU Worldfood İstanbul’da

Gümüşhane’nin ve Türkiye’nin en önemli gıda markalarından biri olan Gümüşsu Meyve Suları, 29. WorldFood İstanbul Uluslararası Gıda Ürünleri Teknoloji Fuarı’na katıldı. 

978
Gösterim
1 Dakika
Okunma Süresi

Gıda sektörünün en büyük buluşma noktası olan WorldFood İstanbul, 9-12 Eylül tarihlerinde Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde bu yıl 145 ülkeden 50 bin ziyaretçiyi ağırlayacak.

Konuyla ilgili açıklama yapan Gümsaş Yönetim Kurulu Başkanı Eyüphan Özyurt, Gümüşsu’ya yaptıkları yeni yatırımlarla büyümeye devam ettiklerini ve bu büyümeyle birlikte Türkiye’nin en büyük gıda kuruluşları arasında yer almayı hedeflediklerini aktardı. 

Bu hedef doğrultusunda WorldFood İstanbul’a katıldıklarını belirten Özyurt, “Ürünlerimiz farklı ülkelerden gelen katılımcılardan büyük ilgi görüyor. Daha ilk gün 13 farklı ülkeden birçok firma ihracat bağlantısı yapabilmek adına bizimle görüşmeler yaptı. Yaptığımız bu görüşmeler çok olumlu geçti. Belediye başkanımız Ercan Çimen’in yoğun çabaları ve hemşehrilerimizin de desteğiyle şehrimizin en önemli değerlerinden biri olan Gümüşsu markamızı çok daha iyi yerlere getireceğiz” dedi.
 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *