Ara
Gümüşhane
Kapalı
5°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
42,5818 %0.07
49,6536 %0.1
5.761,00 % 0,26
Gümüşhane Haberleri Gümüşhane Karabulut Genel Müdür Yardımcısı oldu

Karabulut Genel Müdür Yardımcısı oldu

Gümüşhaneli hemşehrimiz Abdulkadir Karabulut, Tarım ve Orman Bakanlığı, Tarım Reformu Genel Müdür Yardımcılığı görevine atandı.

752
Gösterim
2 Dakika
Okunma Süresi

Uzun yıllar Gümüşhane’de önemli hizmetlerde bulunan, 4 yıl boyunca Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdür Yardımcılığı yaptıktan sonra Bayburt İl Müdürü olarak atanan Karabulut bir süredir Bakanlık emrinde Ankara’da görev yapıyordu.

Karabulut, son olarak Tarım ve Orman Bakanlığında Tarım Reformu Genel Müdür Yardımcılığı görevine atandı ve yeni görevine başladı.

Abdulkadir Karabulut kimdir?

07.05.1980 Gümüşhane doğumlu olup, Gümüşhane Dumlupınar İlköğretim Okulu, Anadolu Lisesi(Orta kısım), Amasya Gökhöyük Ziraat Meslek Lisesi ve 19 Mayıs Üniversitesi Ziraat Fakültesini(Bahçe Bitkileri) bitirdi. Bayburt Üniversitesi Gıda Mühendisliği bölümünde alan dışı yüksek lisans eğitimine devam etmektedir.

1998-2005 yılları arasında ziraat teknisyeni ve ziraat mühendisi olarak Gümüşhane İl Müdürlüğünde çalışmıştır. 2005-2007 yıllarında Gümüşhane Valiliği Proje Koordinasyon Biriminde Proje Uzmanı ve Proje İzleme Görevlisi olarak çalışmıştır. 2007-2011 yılları arasında Gümüşhane İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünde Müdür Yardımcılığı görevini yürütmüş, bu süre içerisinde aynı zamanda Gümüşhane Valiliği Proje Koordinasyon Biriminde Proje Uzmanı ve Proje Birimi Sorumlusu olarak görev yapmıştır.

2004 yılından itibaren, proje uzmanı ve valilik temsilcisi olarak değişik kaynaklı birçok hibe programının yürütülmesinde görev almış, bu programlara yerel proje hazırlanması, yürütülmesi, izleme ve değerlendirilmesi faaliyetlerinde çalışmıştır. Birçok kurumsal-bölgesel çalışma (Yerel swot analizleri, ihtiyaç analizleri, sektör analizleri) ve raporun (İl Stratejik Planları, Master Planları, Yerel Kalkınma Raporları vs.) hazırlanmasında görev yapmıştır.

27/06/2012 tarihinde yayınlanan kararname ile Bayburt’a İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü olarak atanmış, bu görevini 2019 yılına kadar sürdürmüştü.

Karabulut evli ve 2 çocuk babası.
 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *