Ara
Gümüşhane
Kapalı
5°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
42,5818 %0.07
49,6536 %0.1
5.761,00 % 0,26
Gümüşhane Haberleri Gümüşhane KOSGEB desteklerinde yeni dönem

KOSGEB desteklerinde yeni dönem

Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO) Genel Sekreteri Lütfi Kılıç,  KOSGEB KOBİGEL-KOBİ Bilişim Destek Programı kapsamında ‘İllerde Rekabet Avantajına Sahip İmalat Sanayi Sektörlerinin ve Yazılım Sektörünün Rekabet Gücünün Geliştirilmesi’ amacıyla  proje teklif çağrısının  yürürlüğe girdiğini söyledi.

139
Gösterim
2 Dakika
Okunma Süresi

Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO) Genel Sekreteri Lütfi Kılıç,  KOSGEB KOBİGEL-KOBİ Bilişim Destek Programı kapsamında ‘İllerde Rekabet Avantajına Sahip İmalat Sanayi Sektörlerinin ve Yazılım Sektörünün Rekabet Gücünün Geliştirilmesi’ amacıyla  proje teklif çağrısının  yürürlüğe girdiğini söyledi.

Genişletilen program kapsamında Gümüşhane’nin imalat sanayi sektöründeki 5 önemli sektörün daha destek kapsamına alındığını kaydeden Kılıç, “KOSGEB Gümüşhane İl müdürlüğümüzden aldığımız  yazıda yazılım  sektörüne ilaveten şehrimizde imalat sanayi sektöründe  de faaliyet gösteren  5 farklı sektör daha  destek kapsamına alındı Bu sektörler, a) Gıda ürünlerinin imalatı,  b)Diğer Metalik olmayan mineral ürünlerin imalatı, c)Ağaç, ağaç ürünleri ve mantar ürünleri imalatı(mobilya hariç) saz, saman ve benzeri malzemelerden örülerek eşyaların imalatı, d)Mobilya imalatı,  e) İçeceklerin İmalatı Belirlenen bu beş sektörde imalat yapmak isteyen firmalara  üst sınır 300.000 TL’si geri ödemesiz 700.000 TL’si geri ödemeli olacak şekilde  destek verileceği belirtiliyor. Başvurular ise 24 Nisan ve 22 Haziran 2018 tarihleri arasında internet üzerinden gerçekleştirilecektir. Başvuru ve uygulama kılavuzu KOSGEB internet sayfasında yayınlanmış olup,2017 kobi beyannamesi onaylı olmayan firmalar başvuru yapamayacaktır. KOSGEB’in bu desteğinden faydalanmak isteyen üyelerimizin başvuru süreci geçirmeden ilgili web sayfası üzerinden başvurularını yapmaları gerekmektedir” dedi.
 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *