Ara
Gümüşhane
Kapalı
-1°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
42,8304 %0.03
50,2591 %0.1
6.051,21 % 1,32
Gümüşhane Haberleri Spor Gümüşhane’de Cumhuriyet Koşusu düzenlendi

Gümüşhane’de Cumhuriyet Koşusu düzenlendi

Gümüşhane’de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 78 sporcunun katılımıyla kros yarışması düzenlendi.

723
Gösterim
1 Dakika
Okunma Süresi

Gümüşhane’de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 78 sporcunun katılımıyla kros yarışması düzenlendi.

Genç Kızlar ve Genç Erkekler kategorisinde gerçekleştirilen yarışmaya il merkezindeki okullardan 42 erkek, 36 kız olmak üzere toplam 78 sporcu katıldı.

Yarışma sonucunda 3 bin metre koşan Genç Kızlarda Sibel Topuz birinci, Kübra Kuvvet ikinci, Nagihan Çolak üçüncü, 5 bin metre koşan Genç Erkeklerde Binali Ozan birinci, Muhammed Şayık ikinci, Murat Ten üçüncü oldu.

Yarışmada dereceye giren sporculara ödüllerinin Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Vali Kamuran Taşbilek tarafından verileceğini kaydeden Gençlik ve Spor İl Müdürü Mücahit Atalay, “Cumhuriyet Bayramı Kros yarışmamıza katılan tüm antrenör ve sporcularımızı tebrik ediyoruz. Bu vesileyle Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmet ve minnetle anıyoruz. Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun” dedi.

Yorumlar
g
gümüşhane 6 yıl önce
ya Allah rızası için şu haberler bir kerede doğru olsun 18 kıza 38 diye yazıyorsunuz zaten 12 tanesi ertuğrul hocanın sporcusu 2 tanede erkek var 42 yazmışsınız onlarında 20 tanesi yine ertuğrulun siz neden abartılı ve taraflı haberlere alet oluyorsunuz
BEĞENME
0
CEVAPLA