Ara
Gümüşhane
Parçalı az bulutlu
6°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
42,8232 %0.04
50,4118 %0.5
6.108,44 % 2,28
Gümüşhane Haberleri Spor Özel sporcularımızdan ilk günde 8 kupa

Özel sporcularımızdan ilk günde 8 kupa

Özel Sporcular Akdeniz ve Karadeniz Bölgesi Atletizm Müsabakasına katılan Gümüşhaneli özel sporcular, ilk gün müsabakaları sonucunda 6 birincilik, 1 ikincilik ve 1 üçüncülük elde etti.

366
Gösterim
1 Dakika
Okunma Süresi
Özel Sporcular Akdeniz ve Karadeniz Bölgesi Atletizm Müsabakasına katılan Gümüşhaneli özel sporcular, ilk gün müsabakaları sonucunda 6 birincilik, 1 ikincilik ve 1 üçüncülük elde etti.

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonunun 2016 yılı faaliyet programında yer alan ve Antalya’da dün başlayan ve 17 Mart tarihine kadar devam edecek olan Atletizm 3. Bölge (Akdeniz, Karadeniz) şampiyonasına 88 spor kulübünden 408 sporcu katılıyor.

Müsabakalara 3 kulüp ve 11 özel sporcuyla katılan Gümüşhane heyeti ilk gün yapılan 800 metre koşu da 13-14 yaş grubu sporcusu Yasin Ataman birinci, 400 metrede 19+ yaş grubunda Ayşe Güçlü birinci, 200 metrede 19+ yaş grubunda İbrahim Hazar Taşdelen birinci, 10 metre 15-18 yaş grubunda Yaşar Yiğit Parıltan birinci, 800 metrede 15-18 yaş grubunda Asiye Eroğlu birinci, 800 metre 15-18 yaş grubunda Samet Bayraktar birinci, 100 metrede 19+ yaş grubunda Gamze Eşim ikinci ve 100 metrede 18+ yaş grubunda Özgür Çam üçüncü oldu.

Gülle atma, yüksek atlama ve uzun atlama müsabakaları yarın yapılacak.
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *