ALLAH NURUNU TAMAMLAYACAKTIR

"Gevşemeyin, hüzünlenmeyin. Eğer (gerçekten) iman etmiş kimseler iseniz üstün olan sizlersiniz."
Ali İmran-139

2016 birçok bombalı eylem, cinayet ve benzeri olaylarla tarihe kara bir leke olarak girerken 15 Temmuz Darbe Girişimi gibi bir lekeyi asil Türk Milletinin kararlılığı ve imanı sayesinde bertaraf ettik. 10 gün sonra gireceğimiz 2017 yılının güzel ülkemiz adına hemen her alanda başarılı geçmesi ise en büyük dilek ve temennimizdir.

İçimizde ve dışımızda yer alan hain güçlerin hadlerini aşarak gerçekleştirmeye çalıştıkları 15 Temmuz planını öncelikle Rabbim'zin inayeti, Cumhurreisimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın azmi ve kararlılığı, mazlum coğrafyalardan gelen muhacir kardeşlerimizin duaları ve eli öpülesi yediden yetmişe milletimizin sağlam imanı, şuuru ve sağduyusu ile bozduk.

Ve maalesef bir daha yaşanmasın dediğimiz ve duada bulunduğumuz 2016 yılının hain ve kanlı bilançosu. Asker, polis ve masum halkımızın şehitlerini rahmetle anıyor; Efendimiz Hz Muhammed'in (SAV) sancağı şerifi altında cem olmalarını ve Hz Hamza'ya komşu olmalarını niyaz ediyoruz.   

İstanbul Sultanahmet-İstiklal Caddesi-Sancaktepe-Yenibosna-Atatürk Havaalanı, Diyarbakır Sur ve Çınar, Ankara, Bursa, Diyarbakır-Bağlar, Mardin Kızıltepe-Midyat, Gaziantep, Van Çaldıran, Bingöl, Elazığ, Şırnak Cizre, Hakkari Şemdinli ve 15 Temmuz 2016 Hain darbe Girişiminde ülke genelinde yaklaşık polis, asker ve masum vatandaşlarımızın içinde olduğu 565 şehidimiz ve yüzlerce yaralımız yüreklerimizi yaktı.    

Üç tarafı deniz dört tarafı düşmanla çevrili güzel ülkemiz üzerinde tarihten bu yana bilinen ve bilinmeyen birçok oyun var şüphesiz. Etrafımızda zalimin elinde inim inim inleyen Müslüman din kardeşlerimizin hamisi olan Türkiye o mazlum ve masum kardeşlerimizin duası ile Rabbim'inde inayeti ve keremiyle her zorluğun üstesinden gelmiştir.

Ve Türkiye olarak başta Halep olmak üzere dört bir taraftaki din kardeşlerimizin her zaman yanında olmaya devam ediyor. En başta hastane (sağlık, ilaç), aşevi (yiyecek-içecek), ısınma ve barınma (giyecek, battaniye, çadır) ve inşallah önümüzdeki Kurban Bayramı'nda kurbanlarımızla bu kardeşlerimizin yanında olacağız ve olmaya da devam edeceğiz.

Biricik yeğenimin de içlerinde olduğu yüzlerce Mehmetçiğimiz zalimlerin ve zulmün kol kanat gerdiği her yerde düşmana karşı cansiperane mücadele ediyorlar. Rabbim ayaklarına taş değdirmesin inşallah.  

Rabbim tüm askerimizi, polisimizi ve masum vatandaşlarımızı HAFIZ adıyla korurken, KAHHAR adıyla da bu memleketin kılcal damarlarına kadar sokulan dahili ve harici düşmanlarımızı kahr-u perişan eylesin inşallah. Ve diyoruz ki;

Bu memleket bizim. Laz'ı da bizim, Kürt'ü de bizim. Alevi'si de bizim, Sünni'si de bizim. Sağcısı da, solcusu da, inananı da inanmayanı da bizim. Biz Türk bayrağının dalgalandığı atalarımızın şehit düştüğü ve bize emanet ettiği bu kutsal toprakların rengarenk ve birçok değişik kokudaki çiçekleriyiz. Bizler 78 milyon 741 bin nüfusumuzla aynı kilimin farklı ama iç içe olan renkleriyiz, desenleriyiz.

Bizim üzerimizden oyun edenler tarihte hep vardı, bugünde var, maalesef yarında var olacaklar. Dün İslam'ın karşısında Tapınakçılar ve Haçlılar vardı. Bugün onların torunları başka başka isimler ve çatılar altında içimize kadar sokuldular ve hain emellerini hayata geçirmek için kırk türlü oyunun peşine düştüler.   

Ama biz tarihimizden ders almışız. Bize yapılanları bir bir biliyoruz. Dersimize çok iyi çalıştık. Cennetmekan Sultan Abdulhamit'e, Başbakanımız Adnan Menderes'e, ülkenin ufuklarını açan Turgut Özal'a, İslam Birliğini inşa eden ve inananların gür ve güçlü sesi Mücahit Necmettin Erbakan'a, bu güzel ülkenin en güzel yüreklerinden biri olan Alperen Başkanımız Muhsin Yazıcıoğlu'na ve nihayetinde mazlum milletlerin duacısı, onların haykıran sesi ve ümit kaynağı Başkomutanımız ve Cumhurreisimiz Recep Tayyip Erdoğan'a yapılanları, yapılmak istenenleri çok iyi biliyor ve görüyoruz. Yapanları, yapmaya teşebbüs edenleri, iplerinin kimlerin elinde olduklarını, içimize kadar sokulan şer odakları ve ortaklarını onlardan daha iyi biliyoruz. Ancak o zalimler ve o zalimlerin piyonları şu ilahi ve hakiki gerçeği bilmiyorlar;

"Onlar ağızlarıyla Allah'ın nûrunu söndürmek istiyorlar. Halbuki kâfirler istemeseler de Allah nurunu tamamlayacaktır."(Saff, 61/8)   

Ey Rabbimiz. 2017 yılının Müslüman din kardeşlerimize, güzel ülkemize birlik, beraberlik, huzur, saadet, başarılar ve güzellikler getirmesini nasip eyle. (Amin)

YORUM EKLE