BAYRAĞIMIZI İNDİRTMEYECEĞİZ EZANIMIZI DİNDİRTMEYECEĞİZ

15 Temmuz 2019 hain darbe girişiminin üçüncü yılı. Öncelikle canlarını hiçe sayarak; Bu vatan toprağının kara bağrında, sıra dağlar gibi duran aziz şehitlerimize yüce Mevla’dan rahmet diliyorum. Mekânınız cennet olsun. 

Aziz şehitler sizler VATAN için yaşayıp öldünüz; siz toprağa değil, kalplere gömüldünüz. 15 Temmuz Şehitlerimizi ve bütün şehitlerimizi şükranla yad ediyoruz, sizler için bir gün değil her gün dua ediyoruz.

Kendi milletine, milletin silahını doğrultanlara, bomba yağdıran alçaklara da bir değil, bin değil, milyon kere lanet olsun. Bu alçaklığı bir millet başka bir millete yapmaz. Bu alçaklar hangi ruh hali ile böyle bir hainliğe, böyle bir kalleşliğe kalkıştılar? 

Hainler şunu şöyle bilin: Bizim dirimiz ASKER, ölümüz ŞEHİT’tir. Sizin diriniz kalleş, ölünüz leş’tir.

15 Temmuz’da O güzel insanlar canlarını verdiler ama vatanlarını hainlere, alçaklara teslim etmediler.

15 Temmuz mücadelemizin zirvesi, şanlı milletin zaferidir.

15 Temmuz darbelerin susturduğu ezanlar değil, salaların susturduğu bir darbedir.

Bu millet 15 Temmuz'da evinde rahat oturmaktansa ülkesi için ölmeyi tercih eden bir millettir.

15 Temmuz kahraman Türk milletinin Milli birlik ve beraberlik bayramıdır.

15 Temmuz vatansız, bayraksız, ezansız yaşayamayacağımızın tekraren ilanıdır.

Bu millet milli birliği 15 Temmuz'da bütün dünyaya bir daha göstermiştir. 

15 Temmuz gecesi milli iradeyi hiçe sayanlar; bu aziz milletin vatan, bayrak ve mukaddesat konusundaki hassasiyetini hesaba katmadı, katamadı. Çünkü hesap yapanların hesaplarını bozan, hesapların üzerinde hesabı olan yüce Mevla’mız bütün planları bozarak hainlerin bütün hesaplarını boşa çıkardı

Tarihte olduğu gibi bu millet, bu aziz millet Bayrağını indirtmeyecek, Ezanımızı dindirtmeyecek. Vatanı, milleti ve ezanı için canını seve seve verecek. Vatanını bu hainlere asla ve asla bırakmayacak.

Allah bize bir daha 15 Temmuz gibi bir ihanet yaşatmasın. Ama hainler de şunu unutmasın. Millet bu alçaklara her zaman gerekli dersi verecektir.

Şehidim ruhun göklerde nöbette, kanın al bayrakla en yükseklerde.

Şehidim senin için bir gün değil her gün anma töreni düzenlesek yine size vefa borcumuzu ödeyemeyiz.

Bu vatan için, bu bayrak için, bu ezan için, siz her şeyden daha kıymetli olan canınızı verdiniz. Buna mukabil bizim size sunacağımız her şey yetersiz ve kifayetsiz kalır. Yetersiz olsa da elimizden geldiğince sizi anmaya, dilimiz döndüğünce sizlere dua etmeye devam edeceğiz.

Ey şehid oğlu şehid isteme benden makber,

Sana aguşunu açmış duruyor peygamber.

YORUM EKLE