Altın Künye Fiyatları

Altın Künye Fiyatları

Altın künye fiyatları tasarım özelliğine göre değişiklik göstermektedir. Altın künyeler genellikle 18 ayar altından yapılmaktadır. Ancak diğer altın türlerinden de yapılabilirler. Künyeler için kullanılan en yaygın altın türü, sarı altından daha düşük miktarda saf altın içeren beyaz altındır. Platin, daha dayanıklı ve daha ucuz bir takı malzemesi türü isteyenler için de bir seçenektir. Burada altın künyelerin farklı fiyat seçenekleri halinde karşımıza çıktığını da rahatlıkla ifade edebiliriz.

Altın künyeler, basit zincir bağlantıları ve onları vurgulamak için diğer mücevher parçalarıyla birlikte takılabilen bileklikler de dahil olmak üzere birçok farklı stilde tasarlanmaktadır. Bazı bileklikler, parçaya ekstra ışıltı ve çekicilik katmak için tasarıma yerleştirilmiş elmaslar veya diğer değerli taşlarla yapılır. Bu tür bilezikler genellikle ünlüler tarafından kırmızı halı etkinliklerinde veya kıyafetlerinin fotoğraflarda öne çıkmasını istedikleri diğer sosyal etkinliklerde tasarlanmıştır.

Altın künye modeli kuyumcular, kuyumcu markaları ve toptancılar için tasarlanmıştır. Bu model her türlü kuyumcu veya markada kullanılabilir. Her türlü mücevher veya moda aksesuar mağazası için uygundur. Özellikle altın künye fiyatları konusunda kapsamlı bir araştırma yapmanız her zaman beraberinde önemli kazanımları da getirmektedir. https://www.emajewellery.com.tr/altin-bileklik sayfasında tam da aradığınız ürünleri bulabilirsiniz.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER