AXS Coin Geleceği 2022-2024 AXS Coin Yorum

AXS Coin Geleceği 2022-2024 AXS Coin Yorum Analizini sizler için hazırladık. AXS Coin hakkında tüm bilgiler için tıklayın.

AXS Coin Geleceği 2022-2024 AXS Coin Yorum

Axie Infinity (AXS) coin yorumları ve gelecek fiyat analizleri, kripto para yatırımcıları tarafından yakından takip ediliyor. Blokzinciri tabanlı bir oyun olan Axie Infinity’nin yerel token’i olan AXS coin, piyasa değeri bakımından en değerli 50 coin içinde yer alması bakımından önem taşıyor. 2018 yılında geliştirilen kripto para, ERC-721 tabanlı bir oyun. Oyun içinde yer alan ve Axie ismini taşıyan NFT tabanlı hayvanlar ile, Axie Infinity oyunu ciddi bir kullanıcı kitlesine sahip. 

Pokemon oyunu ile benzerlik gösteren Axie Infinity’de yerel token AXS coin, oyun içi işlemlerle kazanılabiliyor ve stake gibi modellerle, pasif gelir olarak elde edilebiliyor. Bununla birlikte, yatırım ve değer saklama aracı olarak da yatırımcıların ilgi gösterdiği AXS coin, AXS USDT bağlantısı üzerinden en düşük komisyonla alınabilir. AXS fiyat bağlantısı üzerinden güncel değerini öğrenmenin mümkün olduğu kripto para, en büyük blokzinciri tabanlı oyunlardan birinin token’i olması bakımından popüler. Peki Axie Infinity hangi özellikleri sunuyor? 2022, 2023 ve ilerleyen yıllarda AXS coin nasıl bir performans gösterebilir?

AXS coin nedir?

Dünyanın en popüler oyunlarından Pokemon’dan ilham alınarak geliştirilmiş bir blokzinciri tabanlı oyun olan Axie Infinity, büyük bir ekosisteme sahip. Axie adı verilen NFT tabanlı sanal hayvanların kullanıldığı oyunda, farklı deneyimler elde etmek mümkün. Oyun içinde klasik savaş yapılabileceği gibi aynı zamanda kripto para ticareti yapmaya olanak tanıyan işlemler de mümkün kılınıyor. Ethereum tabanlı oyunlar içinde en yüksek kullanıcı sayısına sahip oyun olarak öne çıkan Axie Infinity, popüler bir “oyna kazan” projesi. Oyun içinde birbiri ile mücadele eden kullanıcılar karakterlerini geliştirebiliyor ve Axie oyun pazar yerinde, oyun içi öğeleri alıp satabiliyor. Her oyuncunun, elde edebileceği Axie yavruları farklı nadirlik seviyelerine sahip. Bununla birlikte, NFT koleksiyonlarının tamamında olduğu gibi, nadirlik fiyatı etkileyen bir kriter. 

AXS coin sahipleri stake gibi işlemlerle risk almadan sabit gelir elde etme şansına sahip. Bununla birlikte, Axie üretmek için, platformda aynı zamanda Small Love Potion (SLP) coin de kullanılıyor. Axie Infinity evreninde, her iki coin’in de bir kullanım alanı mevcut. AXS coin, oyun içi kullanımın yanı sıra borsalarda AXS USDT çiftinde işlemlere açık ve bir değer saklama-yatırım aracı olarak ilgi görüyor.

AXS coin geleceği

Blokzinciri tabanlı oyunlar, NFT teknolojisinin ve blokzinciri oyunlarının popüler hale gelmesi ile arttı. Axie Infinity’nin farkı ise bu oyunlar içinde öncü projelerden biri olması. Oyun içinde kullanılabilen coin’lerin borsada alım satımının yapılabilmesi, oyuncular için AXS coin’i popüler kılıyor. AXS coin geleceğine bakıldığında, 2023, 2024 ve sonrası oldukça önemli. 2020 yılında AXS coin, 1 doların altında işlem görürken 2021 yılında 160 doları geçti ve ciddi bir getiri sağladı. 2022 yılında yaşanan düşüşte, 18 doların altına düşen AXS,  bazı yatırımcıların zarar etmesine neden oldu. Geniş bir perspektiften bakıldığında AXS coin için, 2023, 2024 ve sonrası için en önemli kriter Axie Infinity oyununun popülerliği. Buna ek olarak, kripto para piyasasının alıcılı ya da satıcılı bir grafik sergilemesi de, Axie Infinity fiyatını etkileyebilir ve geleceğini şekillendirebilir.

AXS coin yorumları

Axie Infinity oyunu, ERC-20 tabanlı olması ile geniş bir kullanıcı kitlesine erişebilen, popüler bir proje. AXS coin yorumları ve analizlerine bakıldığında, oyunun popülerliği ön plana çıkıyor. Axie Infinity oyununun kullanıcı sayısının artması ya da azalması, AXS coin yorumlarına göre fiyatı etkileyebilir. Bununla birlikte farklı blokzinciri tabanlı popüler oyunların çıkması da AXS için önemli. AXS coin yorumlarında pozitif beklenti içinde olanlar, oyunun blokzinciri ekosisteminde liderliğini koruyacağı beklentisine dayanıyor. Bununla birlikte AXS yorumlarında negatif olan kullanıcılar, piyasada genel bir düşüşün yaratabileceği kayba işaret ediyor. Hem pozitif hem de negatif yorumlar bir kesinlik içermediği için, AXS coin alım satımında, her yatırımcı kendi stratejisine göre ve teknik analizine göre ilerlemeli.

Güncelleme Tarihi: 15 Haziran 2022, 12:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER