Bebek Tulum Seçenekleri

Bebek Tulum Seçenekleri

Bebeğin narin cildine uyum sağlayan yumuşaklığı ve rahatlığıyla bilinen %100 pamuklu kumaştan üretilen bu ürünler, tek parça kullanım rahatlığı sağlayarak annelerin kurtarıcısı olabilir. Bir bebeğin hayatında ilk kez, rahmin rahatlığını ve güvenliğini terk etmek huzursuz olabilir. Bebeğin güvenli ve ısı kontrollü bakımı, özellikle ilk üç ayında sağlıklı gelişimini sağlar.

Basınçsız yapı ve geniş kumaş ve model yelpazesi, bu kurtarma ürünlerini çoğu doğum sonrası anne için ilk tercih haline getirir. Yeni doğandan yaşa özel geniş bir model yelpazesi ile bu modeller tam boy, orta uzunlukta mevcuttur. Bebek tulum çeşitlerinin kısa kollu, uzun kollu, organik ve daha birçok özelliği çekici modelleri vardır. 

Kaliteli Bebek Tulumları Nereden Alınır?

Bebek bezi değiştirme için en uygun modellerden biri olan bebek tulum, oyun alanları, alışveriş merkezleri gibi çeşitli ortamlarda rahatlık için düğmeli, fermuarlı veya çıtçıtlı modelleri ile sunuluyor. Tek seferde soyunup değiştirilebilen kullanışlı eşyalar, ter ve renk solması nedeniyle sık sık bez değiştiren bebekler ve küçük çocuklar tarafından tercih edilmektedir. https://www.breeze.com.tr/Kiz-Bebek/Tulum sitesinden bebek tulum modellerine ulaşabilirsiniz.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER