Birlik Vakfı iki ayrı ücretsiz kurs düzenliyor

Birlik Vakfı Gümüşhane Şubesi, Etkili Sunum, Hitabet ve Bilgisayar Destekli Çizim kursu açıyor. Ücretsiz olarak verilecek kurslara 29 Mayıs tarihine kadar başvuru yapılabilecek. 

Birlik Vakfı iki ayrı ücretsiz kurs düzenliyor

Birlik Vakfı Gümüşhane Şubesi, pandeminin ardından yüz yüze yapılacak iki ayrı kurs açıyor. Doç. Dr. Sertaç Timur Demir tarafından verilecek Etkili Sunum ve Hitabet ve Öğr. Gör. Halil İbrahim Karahanoğlu tarafından verilecek Bilgisayar Destekli Çizim (AutoCad)  kurslarına kursiyerler ücretsiz olarak katılabilecek. Kursiyerlere eğitimlerin ardından katılım belgesi ve Milli Eğitim onaylı sertifika verilecek. 

Kursa katılmak isteyenler başvurularını Gümüşhane Belediyesi’nin 5’inci katında bulunan Birlik Vakfı Gümüşhane Şubesi’nden ve birliğe ait telefon numaraları üzerinden yapılabilecek. Kursa başvurular 29 Mayıs’ta sona erecek. 

Kurslara katılımın ücretsiz olduğunu söyleyen Birlik Vakfı Gümüşhane Şubesi Başkanı Öğr. Gör. Halil İbrahim Karahanoğlu, “Birlik Vakfı Gümüşhane Şubesi olarak amacımız, gençlerimizin, vatandaşlarımızın ve öğrencilerimizin inançlı, vatansever, kültürlü, ilmi seviyesi yüksek çağdaş bilim ve teknolojik bilgilere sahip birer şahsiyet olmalarına katkı sağlamaktır. Bu amaçla hayata geçirdiğimiz projeleri açtığımız yeni 2 kurs ile devam ettiriyoruz. Dileyen vatandaşlarımız, gençlerimiz ve öğrencilerimiz bu kurslara ücretsiz kaydolarak eğitimlerimizden faydalanabilirler” dedi.


 

Güncelleme Tarihi: 21 Mayıs 2022, 12:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER