Gümüşhane Lisesi’nden fotoğraf yarışması

Gümüşhane’nin en köklü okullarından Gümüşhane Lisesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla "Gümüşhane’de Öğretmen Olmak" temalı öğretmen ve öğrenciler arası fotoğraf yarışması düzenledi.

Gümüşhane Lisesi’nden fotoğraf yarışması

Başvuruların devam ettiği yarışmaya son müracaat tarihi 6 Kasım olarak belirlenirken yarışmaya gönderilecek eserler okulda yapılacak sergi ve sosyal medya hesaplarında sergilenecek.

Yarışmaya katılmak isteyen öğretmen ve öğrenciler İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından onaylanan şartname doğrultusunda Gümüşhane Lisesi Müdürlüğünce duyurulan internet adresine 6 Kasım 2023 tarihine kadar gönderebilecek.

Yarışmayla ilgili açıklama yapan Okul Müdürü Fatih Demirel, “Kıyıda kenarda saklı kalmış, unutulmaya yüz tutmuş anıları tekrar canlandırmak ve ilimiz genelinde geçmişten bugüne öğretmenlik mesleğinin eğitim-öğretim alanlarındaki rolünü ortaya koymak, öğretmenlik mesleğinin yüceliğini sergilemek, öğretmen gözüyle sevgi ve duyguyu anlatmak; Öğretmen-öğrenci-okul-veli ilişkisinde bu süreci yaşayan öğrenciler ile süreci kılavuzlayan öğretmeni; etkinliklerin yürütüldüğü okul ve aile ortamı ile bu ortamlardaki ilişkileri görsel hale getirerek, Türkiye Cumhuriyeti'nin yüzüncü yılındaki durumu görsel arşive kazandırmak ve fotoğraf sanatı yoluyla ifade etmeyi amaçladık” dedi.

Yarışmaya katılacak eser sahipleri fotoğraflarını Gümüşhane Lisesi’nin 972844@meb.k12.tr veya Mehtap Öztürk  84mehtap@gmail.com e-Posta adreslerine gönderebilir.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER