Ünlü yazarlar Özgülgün ve Başcumalı depremzede çocuklar için geliyor

Asrın Felaketi olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Gümüşhane’ye gelen ilk ve ortaokul düzeyindeki çocuklar için imza günü, müze gezisi ve hikaye anlatımı yapılacak.

Ünlü yazarlar Özgülgün ve Başcumalı depremzede çocuklar için geliyor

Ünlü tiyatro oyuncusu ve çocuk kitapları yazarı Özgür Özgülgün ile çocuk edebiyatı dünyasında Havuç Kız serisinin yanı sıra Dedemin Gramofonu, Derin'in Sır Saklama Ağacı kitaplarıyla tanınan yazar Merve Başcumalı'nın katılacağı program 19 Mart Pazar günü saat 11.00’da ilk olarak Gümüşhane Müzesinin gezilmesiyle başlayacak.

Tiyatro sanatçısı Özgür Özgülgün'ün Gümüşhane Kültür Merkezinde çocuk hikayeleri anlatımı yapacağı programın sonunda ikramlar ve imza günü düzenlenecek.

Gümüşhane Valiliği himayelerinde AFAD, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Sağlık-Sen ve Gümüşhane Kitap Kulübü’nün katkılarıyla gerçekleştirilen programda konuk yazarların konaklamasının sponsoru Ramada Gümüşhane, yemek sponsoru da Balyemez Konağı oldu.

Yaşanan felaketin ardından Gümüşhane’ye gelen depremzede ailelerin çocuklarına yönelik gerçekleştirilecek psikososyal destek ve eğitim çalışması programın organizasyonunu düzenleyenlerden Kitap Kulübü Üyesi Elif Öktem, depremzede çocuklara yönelik etkinliğin herkese açık olduğunu söyledi.

Öktem, hayırseverlerin katkısıyla imzalanmak üzere 500 kitap temin ettiklerini, yüz boyama etkinliği de yapılacak programda isteyen herkesin hem kendi çocuğuna hem de depremzede çocuklara kitap alıp imzalatıp hediye edebileceğini belirterek herkesi programlarına davet etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER