'17 Aralık Süreci, 28 Şubat Gibi Bir Darbe Girişimidir'

İnsani Yardım Vakfı (İHH) Gümüşhane İl Temsilcisi Selim Nas, 28 Şubat Post Modern darbesi gibi 17 Aralık operasyonunun da açık bir darbe girişimi olduğunu öne sürerek, bu süreçte İHH’nin terör örgütü gibi gösterilmeye çalışıldığını söyledi.

'17 Aralık Süreci, 28 Şubat Gibi Bir Darbe Girişimidir'
İnsani Yardım Vakfı (İHH) Gümüşhane İl Temsilcisi Selim Nas, 28 Şubat Post Modern darbesi gibi 17 Aralık operasyonunun da açık bir darbe girişimi olduğunu öne sürerek, bu süreçte İHH’nin terör örgütü gibi gösterilmeye çalışıldığını söyledi.

17 Aralık’ın başta Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a, hükümete ve İsrail’e ilk defa özür diletmeyi başaran Mavi Marmara organizasyonundan dolayı İHH’ye yönelik bir operasyon olduğunu ifade eden Nas, “İHH’yi yasadışı örgütlerle birlikte hareket ediyor görüntüsü vermek adına yasal olmayan bir şekilde yargı darbesiyle İHH’ye de operasyon yapılacaktı. Şükürler olsun ki yapmaya çalıştıkları yargı darbesi girişimi hedefine ulaşamamıştır.” dedi.

Bu darbenin yolsuzluk söylemiyle üstünün kapatılmaya çalışıldığını dile getiren Nas, “Türkiye’de ilk defa uluslararası darbe girişimi bu kadar açıktan görüldü. Bu darbe İsrail, Amerika, uluslararası sermaye ve içimizdeki yargı ve emniyet cuntasıyla, lejyonlar tarafından yürütülüyor. Mavi Marmara olayından sonra Türkiye’ye bağımsız sermaye girmeye başladı. Ülkeleri sermaye üzerinden yönetmeye çalışan güçler Türkiye’nin bağımsızlığa giden yolunu görmüşlerdir. Bugüne kadar yapılmış olan darbeler içerisinde arkasındaki unsurların, asıl yöneticilerin ve egemenlerin en net olarak görüldüğü bir darbe haline geldi. Yani Amerika’daki Neocanların ama içinde temelde de Siyonistlerin var olduğu bir darbe ile karşı karşıyayız.” diye konuştu.

İHH’nin Türkiye’nin yurtdışındaki vicdanı olduğunu dile getiren Nas, “Bizleri asil üzen ise aynı kitaba inandığımız aynı secdeye gittiğimiz insanların bu kirli oyunun içerisinde olmalarıdır. Bu kardeşlerimiz maalesef uluslararası güçlerle birlik olarak Türkiye’ye ekonomik ve siyasi açıdan büyük bedeller ödetmişlerdir. Demokrasilerde hükümetlerin değişim yolu bellidir bu yolda seçimlerdir. Mısırda Mursiye yapılan darbenin aynısı Türkiye’de de Recep Tayyip Erdoğan’a yapılmaya çalışılmaktadır. Bu devlet hepimizin. İHH’ya bağlı bir polis, savcı olamayacağı gibi hiçbir guruba ve cemaate bağlı polis, savcı da olamaz. Şimdi insanları gözaltına almak için harekete geçmişler. Soruyorum; hangi kanuna göre harekete geçiyorsunuz? İHH olarak dün, bugün ve gelecekte her zaman din, dil ayrımı yapmadan mazlumların yanında olacağız. Yasadışı terör örgütleriyle bizleri bağdaştırmaya çalışanlar büyük bir hüsrana uğrayacaktır. Ayrıca Hatay’daki tırla ilgili İHH’ya yönelik başlatılan iftira kampanyası da iftira atanların ellerinde patlamıştır. ” dedi.

Dünyanın kaderinde üç geminin önemli olduğuna vurgu yapan Nas, Nuh’un gemisi insanlığı, Titanik’in şımarıklığı ve serveti, Mavi Marmara’nın ise özgürlüğü temsil ettiğini dile getirdi.
Güncelleme Tarihi: 02 Ocak 2014, 08:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER