19 Mayıs Programı Belli Oldu

Gümüşhane Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü tarafından düzenlenecek olan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramının programı belli oldu.

19 Mayıs Programı Belli Oldu
Gümüşhane Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü tarafından düzenlenecek olan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramının programı belli oldu.

Geçtiğimiz yıllardan farklı olarak bu yıl değiştirilen yönetmelikle yeniden dizayn edilen 19 Mayıs kutlamaları için ilk tören saat 09.30’da Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün Atatürk Anıtına çelenk sunması ile başlayacak.

Her yıl yeni şehir stadyumunda öğrencilerinde çeşitli gösteriler yaptığı etkinlik bu yıl farklı olarak Zafer Meydanında kutlanacak.

Saat 10.00’da başlayacak olan kutlama programında bir genç tarafından Türk gençliğinin atasına seslenişi ve günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapılacak. Şiirlerin okunmasının ardından Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi ekiplerinin halk oyunları gösterileri ve Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı bazı okulların halk oyunları gösterileri gerçekleştirilecek.

Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürlüğünce masa tenisi, bilek güreşi, badminton, satranç, mangala ve tenis gösterilerinin yapılmasıyla buradaki program sona erecek.

Bayram kapsamına yine aynı yerde akşam 19.30’da Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Gençlik Merkezi Müzik Toplulukları tarafından Müzik Eğlence Halk Konseri ve Gençlik Merkezi “Hanede Dans” grubunun gösterileri yapılacak.
Güncelleme Tarihi: 18 Mayıs 2012, 11:06
YORUM EKLE
YORUMLAR
yusuf sadık eğitimci yazar-gazeteci
yusuf sadık eğitimci yazar-gazeteci - 12 ay Önce

Gençlik haftası nedeniyle düzenlenen etkinlikler biraz daha içi dolu olmalıydı. yani 7 den 70 genç olarak
nitelenen yurttaşları da harekete geçirecek faaliyetler e yer verilmeliydi.
Bayramda bir gençlik ordusu çanakkale yolcusu olmalıydı.
!9 mayıs istiklal ve istikbalae atuılan ilk adım olarak önemlidir. Buna vurgu yapılacak dramatizelere yer verilmesi çok iyi olurdu. Bu potansiyel var sadece kapalı alanlarda yapılan kolaty etinliklerle bu iş geçiştirilmemeli idi.
Bu eleltiri hepimize ol sebepten gençlik spor müdürümüzü hedefe koymuyoruz. hedef kitle hepşmiz. Coşkulu geçmesi en büyük dileğimizdir. En azından dezerfarmasyon meraklılarına malzeme verilmemiş olur.

SIRADAKİ HABER