Ara
Gümüşhane
Kapalı
2°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
42,7088 %0.02
50,1923 %0.05
5.963,09 % 1,03
Gümüşhane Haberleri Gümüşhane 2012 SODES Başvuları Başladı

2012 SODES Başvuları Başladı

Kalkınma Bakanlığı tarafından uygulanan ve istihdam, sosyal içerme ve kültür, sanat ve spor alanlarındaki projeleri destekleyen SODES (Sosyal Destek Programı) Programı 2012 yılı proje teklif çağrıları 16.02.2012 tarihi itibari ile başladı.

257
Gösterim
2 Dakika
Okunma Süresi
Kalkınma Bakanlığı tarafından uygulanan ve istihdam, sosyal içerme ve kültür, sanat ve spor alanlarındaki projeleri destekleyen SODES (Sosyal Destek Programı) Programı 2012 yılı proje teklif çağrıları 16.02.2012 tarihi itibari ile başladı.

Son başvuru tarihi 15.03.2012 olan başvurularla ilgili Valilikten yapılan açıklama şu şekilde:

2012 yılı başvuru süreci ile ilgili usul ve esasları SODES Resmi İnternet sitesi (http://www.sodes.gov.tr) ve Valililiğimiz internet sitesinin ilgili bölümünde (http://www.gumushane.gov.tr/Sodesyeni) yer almaktadır. 2011 yılından farklı olarak 2012 yılı başvuru şartlarında;
-    Teklif edilecek projelerin bütçe büyüklüğü alt sınırı 60.000 TL’ ye çıkarılmış olup, üst sınır ise 600.000 TL olarak sınırlandırılmıştır..
-    Proje bütçesinde öngörülen nakdi eş finansman, finansman sözleşmesi imzalandıktan bir hafta sonrasına kadar proje hesabına yatırılmakta, proje harcamalarının proje fişinde öngörülen bütçeden daha düşük oranda gerçekleşmesi durumunda aynı oranda eş finansman miktarı proje yürütücüsüne iade edilmektedir.
-    Genel bütçe kapsamında yer alan kamu idareleri projelere eş finansman katkısı sağlamayacaklardır.

Proje teklifleri 2010 ve 2011 yılında olduğu gibi SODES-BİS aracılığıyla sisteme yüklenip alınan çıktılar onaylanarak valiliğe teslim edilecektir. 2010 ve 2011 yılında başvuru yapmış kuruluşlar aynı şifreleri kullanarak SODES-BİS aracılığıyla sisteme proje yükleyebileceği gibi SODES resmi internet sitesinden yeni şifrede alabileceklerdir.
    Program ve başvuruları hakkında bilgi alınabilecek internet adresleri ve Valiliğimizde oluşturulan yardım masasının iletişim bilgileri aşağıda verilmiştir.

İlgili internet adresleri:
http://www.gumushane.gov.tr/Sodesyeni/
http://www.sodes.gov.tr/sodes.portal

Yardım masası:
Gümüşhane Valiliği SODES Proje Birimi
Valilik Binası 1. Kat, Tel: 0456 213 2049
Yorumlar
L
Levent TUĞ 10 yıl önce
sayın başkanımı tebrik eder başarılarının devamını dilerim. rabbim yar ve yardımcısı olsun.
BEĞENME
0
CEVAPLA