8 bin 500 kişi katıldı

Gümüşhane’de Cumhuriyet’in 100. yılı kutlamaları kapsamında İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü tarafından 15 Temmuz Zafer Meydanı’nda açılan araç gereç personel ve teçhizat sergisine 8 bin 500 kişi katıldı.

8 bin 500 kişi katıldı
HABERİN GALERİSİ
8 bin 500 kişi katıldı

8 bin 500 kişi katıldı

Cumhuriyetin 100. Yılı kutlamaları kapsamında bu yıl çok daha farklı etkinliklere sahne olan Gümüşhane’de vatandaşın devleti ile gurur duyduğu anlar yaşandı.

15 Temmuz Meydanı’nda 27-28 Ekim tarihlerinde açılan sergiyi çoğunluğu çocuk ve genç olmak üzere 8 bin 500 kişi ziyaret etti. Ziyaret sırasında vatandaşlar zırhlı araçlara binme, silahların teknik özellikleri hakkında bilgi alma şansı yakaladı.

Devletine ve milletine bağlılığıyla Türkiye’de bir marka olan Gümüşhaneliler kamuflajlı askeri ve polis personelle bol bol hatıra fotoğrafı da çekerek o anları ölümsüzleştirdi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
yusuf sadık eğitimci yazar-gazeteci
yusuf sadık eğitimci yazar-gazeteci - 7 ay Önce

Evet Askerimiz ve Polısimizin kullandıkları techizat ve malzemeler gerçekten gurur verici ve övünç kaynağımız oldu.
Bendeniz MP 76 otomatık hafif silahla foptoğraf çektirdim. dakikada 750 mermi atıyor. tamamen yerlive milli silahımız.
Brde bu sergiye 155 mm. Obüs(TOP) ilave edilseydi Alüyyül ala olurdu.
1971 de Bendeniz TOP. ATGm olarak askerdim Maaşım950 lira dein Topun mermisi 45 kg. ağırlında ve 1500 lira idi vede ABD müsadesiyle kullanılıyordu nitekim 1974 kıbrıs harekatında izin vermediler.
Şimdi KIRIKKALE silah fabrikamiz ve özel sektör leblebi gibi i,mal ediyor ve para vermiyoruz. Reisin dediği gibi nereden nereye..
Allah bu milleti her zaman ihya etmiştir. çünkü saldırgan değiliz saldıranında kellesini uçurmadan edemeyiz. . Gönül teşekkür valimize mahalli, yöneticilerimize askerim,ize poli,s,im,ize ve yüce halkımıza. CUMHURİYETİMİZ KUTLU VE PAYİŞDAR OLSUN. yusuf sadık

SIRADAKİ HABER