9 Uzman Doktor Kadrosu Tahsis Edildi

Gümüşhane Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op.Dr.Aziz Ahmet Surel, 54. dönem Devlet Hizmet Yükümlülüğü Kurası ile Gümüşhane’ye 9 uzman doktor kadrosu tahsis edildiğini söyledi.

9 Uzman Doktor Kadrosu Tahsis Edildi
Gümüşhane Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri  Op.Dr.Aziz Ahmet Surel, 54. dönem Devlet Hizmet Yükümlülüğü Kurası ile Gümüşhane’ye 9 uzman doktor kadrosu tahsis edildiğini söyledi.

Surel, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Gümüşhane Milletvekilleri Doç.Dr. Kemalettin Aydın ve Feramuz Üstün’ün yoğun çalışmaları ve Sağlık Bakanı Uz.Dr. Mehmet Müezzinoğlu nezdinde Bakanlık yetkililerinin teveccühüyle tahsis edilen uzman hekim atamalarının gerçekleşmesiyle Gümüşhane’de ki uzman hekim ihtiyacının büyük oranda giderileceğini ifade etti.

Genel Sekreter Surel, tahsis edilen kadrolar ve yoğun emekleri nedeniyle başta Milletvekilleri Doç.Dr. Kemalettin Aydın ve Feramuz Üstün’e ile Bakanlık nezdinde emeği geçen herkese kendi, çalışma arkadaşları ve tüm Gümüşhaneliler adına teşekkür etti.

Tahsis edilen kadrolar şu şekilde:

Gümüşhane Devlet Hastanesi: Acil Tıp, Anesteziyoloji ve Reanimasyon Uzmanı, İç Hastalıkları Uzmanı, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı, Nöroloji Uzmanı, Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı

Kelkit Devlet Hastanesi: Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı, İç Hastalıkları Uzmanı
Kürtün İlçe Hastanesi: Aile Hekimi Uzmanı
Güncelleme Tarihi: 18 Aralık 2013, 14:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER