AGD Yurdunda Tanışma ve Kardeşlik Gecesi

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Gümüşhane Şubesinin üniversite erkek öğrenci yurdunda kardeşlik ve tanışma gecesi yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

AGD Yurdunda Tanışma ve Kardeşlik Gecesi
Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Gümüşhane Şubesinin üniversite erkek öğrenci yurdunda kardeşlik ve tanışma gecesi yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

AGD Gümüşhane Çalışan Gençlik Komisyonu Başkanı Mustafa Şeren’in Kur’an-ı Kerim Tilavetiyle başlayan programda AGD Gümüşhane Şube Başkanı Naci Şenel selamlama konuşması yaptı.

Şenel, yaptığı konuşmada öğrencilerin yeni eğitim öğretim yılını tebrik ederek, “Bizler AGD olarak sizlerin en güzel şekilde bilgili, eğitimli, ahlaklı ve imanlı bir şekilde yetişmeniz için varız. Yaptığımız çalışmalarla gençlerimizi kötülüklerden alıkoyup, iyinin, güzelin ve faydalının hakim olması için gayret etmekteyiz” ifadelerini kullandı.

AGD Genel Merkezinin hazırladığı tanıtım filminin öğrencilere izlettirilmesinin ardından kürsüye çıkan AGD Eğitim Komisyonu Başkanı Yrd.Doç.Dr. Yakup Topal, yaptığı konuşmada üniversite ortamının öğrencilerin kendisini tam anlamıyla ifade etmenin ve geliştirmenin yeri olduğunu belirterek, “Yurdumuzda sizlerle sık sık birlikte olup, sohbetlerimizle ve diğer sosyal etkinliklerle birlikte olacağız.” dedi.

AGD Üniversite Komisyon Başkanı Hasan Çakar da selamlama konuşmasında öğrencilere, “Gelin hep birlikte imanlı bir gençliğin, İslam’ın üniversitede hakim olması için hep birlikte çalışmalım” davetinde bulundu.

Tanışma bölümünde kürsüye çıkan öğrenciler teker teker kendilerini tanıttı. Kapanış konuşmasını yurt idarecisi ve AGD Gümüşhane Şube sekreteri Mehmet Fatih Öden yaptı. Öden yaptığı konuşmada yurt hakkında bilgi verdi. 80 kişilik öğrenci yurdumuz tamamen dolduğunu ifade eden Öden, “Bizler sizlere en güzel hizmeti vermek için sosyal ve kültürel alanda ve en önemlisi milli ve manevi değerlere bağlı bir şekilde yetişmeniz için çalışmaktayız. Bizler herhangi bir ayrım yapmadan kardeşlik ortamı oluşturmanın gayretindeyiz.” ifadelerini kullandı.

Program temenni ve dileklerden sonra yapılan ikramlarla sona erdi.
Güncelleme Tarihi: 02 Ekim 2013, 14:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER