AK Parti’nin 13. Kuruluş Yıldönümü

AK Parti’nin kuruluşunun 13.yıldönümü nedeniyle yayımlanan kutlama mesajları.

AK Parti’nin 13. Kuruluş Yıldönümü
AK PARTİ GÜMÜŞHANE MİLLETVEKİLİ FERAMUZ ÜSTÜN

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, AK Parti’nin 13.Kuruluş yıl dönümü nedeniyle bir mesajı yayımladı.

Milletvekili Üstün, AK Parti’nin kuruluşunun yıl dönümünde millet iradesinin güçlü bir şekilde Köşk için tecelli etmesine denk geldiği tarihlerde olmasının ayrı bir heyecan vesilesi olduğunu belirtti.

Üstün, mesajında şunları söyledi:

“14 Ağustos 2001 de Milli iradenin, egemenliğin, özgürlüklerin ve Güçlü Türkiye’nin oluşturulması idealleri ve samimi kalplerle yola çıktığımız yolda, 13 yıl içerisinde amaçlarımız doğrultusunda hızlı bir şekilde yol alıyor olmanın millet nezdinde mutluluğunu yaşıyoruz. Biz Ak Parti olarak dar kalıpların, kapalı kapılar arkasında alınan kararların hep karşısında sarsılmadan dimdik durarak, milletimizle el ele kol kola yürüyerek Türkiye’mize hak ettiği değerinin verilmesini sağladık.

AK Parti olarak Milletimizle birlikte 13 yıllık süreçte büyük başarılara imza attık. Ülkenin güçlenmesini istemeyen veya kendi tabirleriyle ‘’elit ‘’dedikleri zümrenin dışında hiç kimsenin söz sahibi olmasını istemediği çevrelerin hadsizlikleri ve haksızlıklarını da boşa çıkararak halkımızın güvenini pekiştirdik.

Partimiz Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde her alanda olduğu gibi kalkınmada da öncülüğü yakalamış ve mazlum devletlerin umudu olmuştur.

Ülkemiz ve Milletimiz geçmişinden aldığı ve bu günlere kadar unutturulan gücünün farkına Ak Parti iktidarları döneminde varmıştır. Milletimiz artık sıkıntılar içerisinde IMF kapılarında borç dilenen bir Türkiye değil, gerektiğinde IMF ye borç verebilecek güçte olan bölgesinde Lider bir Türkiye yaşantısına alışmaya başlamıştır. Bu durum Asil Milletimizin en doğal hakkıdır.
Türkiye siyasi tarihine yapmış olduğu icraatlar ve kazandırdığı ilklerle büyük harflerle giren Ak Partimiz, inanıyorum ki bundan sonra da aynı düzen ve iltizamla yoluna devam edecektir.
Bu duygu ve düşüncelerimle Partimizin kuruluşunun 13.yıl dönümünü kutluyor, selam ve saygılarımı sunuyorum.”

AK PARTİ İL BAŞKANI HAKKI GÜNDÜZ

AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Hakkı Gündüz, partinin 13. kuruluş yıldönümü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

AK Parti'nin kuruluşunun Türkiye için bir dönüm noktası olduğunu belirten Gündüz, “AK Parti kurulduğu günden bu yana millet için çalışan, ülkenin gelişmesinde adeta bir lokomotif görevi gören bir partidir. AK Parti geri kalmışlığa, başarısızlığa ve karanlık günlere tepki olarak kurulmuştur. AK Partinin kuruluşu kör karanlığa doğru giden Türkiye'nin tarihini değiştirerek yeni bir başlangıç oluşturmuştur. Milletine sevdalı, ülkesine vurgun bir kadro ile kurulan ve halen aynı duygularla çalışmalarına devam eden AK Parti milletin de desteğiyle 13 yıldır farklı başarılara imza atmıştır, atmaya da devam edecektir. “Halka hizmet hakka hizmettir” anlayışı ile davasından taviz vermeyen AK Parti önüne çıkan bütün engelleri aşarak, önüne çıkan her engelden daha da güçlenerek çıkmıştır. AK Parti ile birlikte Türkiye hızlı bir şekilde büyümüş ve dünya sahnesinde sözü dinlenir bir ülke haline gelmiştir. Artık dışa bağımlı bir ekonomi yerine, büyüyen ve bağımsız bir ekonomiye sahip olan ülkemiz AK Parti iktidarı ile yakaladığı bu gücü artırarak yoluna devam etmektedir. AK Parti ülkemizi muhasır medeniyetler seviyesine çıkartma yolunda emin adımlar atmıştır. Bütün gücünü milletten alan partimiz her zaman milletinin yanında olmuş ve millete hizmet etme sevdasıyla çalışmalarını yürütmüştür. Bütün bu duygularla birlikte AK Partinin kuruluş yıl dönümünü tebrik ediyor, vatana millete hayırlı uğurlu olmasını ve çalışmaların devamını diliyorum." şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 14 Ağustos 2014, 14:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER