Aksa Çoruh Elektrik Kariyer Zirvesi’nde gençlerle buluştu

Aksa Çoruh Elektrik Perakende Satış A.Ş. Gümüşhane İl Müdürü Kıymet Koyun, Gümüşhane Üniversitesi Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından düzenlenen Kariyer Zirvesi’nde üniversite öğrencileriyle bir araya geldi.

Aksa Çoruh Elektrik Kariyer Zirvesi’nde gençlerle buluştu

Gümüşhane Üniversitesi tarafından 6-7 Haziran tarihleri arasında düzenlenen Kariyer Zirvesi’nde üniversiteli gençlerle buluşan Koyun, modern dünyada değişime ayak uydurup çalışanlarına yatırım yapan şirketlerin var olacağını söyledi. Koyun, doğru insanı doğru işe yerleştirmenin insan kaynakları süreçlerinde önemli bir ayırt edici özellik olduğunu vurguladı.

“En değerli sermaye insan kaynağıdır”

Kariyer yolculuklarında yöneticisi olduğu şirketi değerlendirmeyi düşünen üniversite öğrencilerine kurum hakkında bilgiler veren Kıymet Koyun, “Şirketimizin benimsediği ‘en değerli sermaye insan kaynağıdır’ yaklaşımı, İK politikamızın temelini oluşturuyor. Fırsat eşitliğine önem veriyor ve yeni mezunlara yönelik staj ile iş imkânı sağladığımız sürdürülebilir projelerle gençlerimizin önünü açıyoruz. Kadınların iş hayatındaki yeri ve önemini koşulsuz destekliyoruz. Şirketimiz bünyesinde oranı yüzde 50’ye yaklaşan kadın çalışanlarımızla biliyoruz ki çok daha güçlüyüz. Ülkemizin kadın çalışan sayısına katkı sağlamayı aynı istikrarla sürdürme arzusundayız. Sürdürülebilir büyüme hedefiyle ülkemize katma değer yaratmaya ve istihdam sağlamaya devam edeceğiz” dedi.

Çalışanların eğitimine yönelik düzenli aralıklarla projeler yürüttüklerini belirten Koyun, “Enerji sektöründe konumlanan bir elektrik tedarik şirketi olarak sürekli gelişim odaklıyız. Üretken profesyonelleri teşvik eden çalışmalarla çalışanlarımıza her türlü desteği sağlamayı hedefliyoruz” açıklamasında bulundu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER