Ara
Gümüşhane
Kapalı
2°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
42,8174 %0
50,4203 %0.05
6.120,20 % 0,17
Gümüşhane Haberleri Galeriler Gümüşhane Alt Gelir Grubu Konutlarının Teslimi Başlıyor

Alt Gelir Grubu Konutlarının Teslimi Başlıyor

TOKİ tarafından yaptırılan 198 adet konut 5-13 Aralık tarihlerinde teslim edilecek

130
Gösterim
Gümüşhane’de Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yaptırılan 198 adet alt gelir grubu konut hak sahiplerine 5-13 Aralık tarihlerinde teslim edilecek.

Kent merkezi Yeni Mahalle’de 2010 yılı Temmuz ayında yapımına başlanan ve geçtiğimiz yıl Nisan ayında da kuraları çekilen konutların teslimi için TOKİ tarafından belirlenen programın kendilerine ulaştığını ifade eden Kontrol Mühendisi Yusuf Oral, 11 blokta her biri 64 metrekare alana sahip, amerikan mutfaklı salonu ve 2 odası bulunan konutların tesliminin DY1, DY2 ve DY3 bloklarında 6 Aralık, DY4, DY5 ve DY6 bloklarında 7 Aralık, DY7, DY8 ve DY9 bloklarında 8 Aralık, DY10 ve DY11 bloklarında ise 11 Aralıkta gerçekleştirileceğini söyledi.

Zamanında gelemeyenler için 12-13 Aralık tarihlerinde konut tesliminin devam edeceğini kaydeden Oral, yığılma olmaması için vatandaşların belirlenen günde saat 09.00'dan itibaren merkez şantiyesine gelmelerini istedi.

Oral, şantiyede yapılacak konut teslimi sırasında hak sahiplerinin yanlarında; kimlik belgesi (Nüfus cüzdanı), Gayrimenkul Satış Sözleşmesinin hak sahibinde bulunan nüshası, konut vekaleten teslim alınacak ise vekaletnamenin aslı ve fotokopisi ile KDV tutarının yatırıldığına dair belge veya faturanın ibraz edilmesi gerektiğini de sözlerine ekledi.

Bu haber 29 Kasım tarihinde yine yayınlanmıştı....
Alt Gelir Grubu Konutlarının Teslimi Başlıyor 1
1 / 4
Alt Gelir Grubu Konutlarının Teslimi Başlıyor 2
2 / 4
Alt Gelir Grubu Konutlarının Teslimi Başlıyor 3
3 / 4
Alt Gelir Grubu Konutlarının Teslimi Başlıyor 4
4 / 4
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *