“Altın” uyuşturucuya geçit vermiyor

Gümüşhane’de İl Jandarma Komutanlığı ekipleri uyuşturucu arama köpeği Altın’ın katkılarıyla yol kontrol faaliyetleri sırasında 2 ayrı aramada uyuşturucu madde ele geçirdi.

“Altın” uyuşturucuya geçit vermiyor

Alınan bilgiye göre İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri Tekke köyü bölgesinde yaptıkları yol kontrol faaliyeti sırasında yolcu otobüsünde yapılan kontrolde M.Y. isimli şahsa uyuşturucu arama köpeği Altın’ın tepki vermesi üzerine yapılan aramayla şahsın üzerinde 30 gram “marihuana” diye tabir edilen esrar maddesi ele geçirdi.

Yine ekiplerin İkisu köyü bölgesindeki yol kontrol faaliyetinde de K.A. isimli şahsa uyuşturucu arama köpeği Altın’ın tepki vermesi üzerine yapılan kontrolde toplam 10 gram kubar esrar maddesi, 1 adet öğütücü ve çarşaf diye tabir edilen sigara sarma kağıdı ele geçirildi.

Her iki olayda da nöbetçi Cumhuriyet Savcısına bilgi verilerek şahısların kan ve idrar numuneleri alındıktan sonra Cumhuriyet Savcısının talimatıyla şüpheli şahıslar ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

YORUM EKLE
YORUMLAR
TÜİK Favori Raporlar
TÜİK Favori Raporlar - 12 ay Önce

Tekke'nin nüfusu 2331 (1264+1067) kişi olup yeniden belediye olmaya yeterlidir.

SIRADAKİ HABER