Anestezi Teknikerleri ve Acil Tıp Teknikerleri İçin Coşkulu Kutlama

Gümüşhane’nin Kelkit ilçesinde Sema Doğan Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu tarafından 13 Aralık Anestezi Teknikerleri ve 22-26 Aralık Acil Tıp Teknikerleri (Paramedik) Haftası dolayısıyla kutlama programı düzenlendi. 

Anestezi Teknikerleri ve Acil Tıp Teknikerleri İçin Coşkulu Kutlama

Etkinliğe Kelkit Sema Doğan Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Doç. Dr. Canan Sancar Özkök, Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Fatih Yalçın, Kelkit Aydın Doğan Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Rıdvan Şahin, Kelkit Devlet Hastanesi Başhekimi ve idari personelleri ile Yüksekokul akademik ve idari personelleri katıldı. 

Programda Kelkit Devlet Hastanesi çalışanlarından Anestezi Teknikeri Zühre Durmaz ve Paramedik Muhammed Ali Göde konuşmalarıyla öğrencilere saha deneyimlerini hakkında bilgiler aktardı. Ardından öğrencilerin hazırladığı Kadına Yönelik Şiddete Karşı Farkındalık Gösterisi, SMA (Spinal Muskuler Atrofi) hastalığına dikkat çekmek amacıyla video gösterisi, tiyatro gösterisi ve müzik dinletisi yapıldı.

Anestezi Teknikerleri ve Acil Tıp Teknikerleri (Paramedik) Haftası’nı kutlayan Rektör Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek şunları söyledi: “Sağlık hizmeti sunan bütün meslekler gibi önemli bir görevi icra eden Anestezi Teknisyeni ve Teknikerlerimizin bu gününü ve acil sağlık hizmetlerinin önemli bir parçası olan; gece-gündüz demeden özveri ile görevlerinin başında olan tüm Paramediklerin gününü kutluyorum. Bu iki özel günün anısına düzenlenen programda emeği geçen öğrencilerimizi ve personelimizi kutluyor, çalışmalarında başarı ve kolaylıklar diliyorum.”
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER