AÖB Gümüşhane’de görev değişikliği

Gümüşhane’de 2014 yılında Anadolu Öğrenci Birliği (AÖB) temsilciliğini kuran Mehdi Coşkun, dört yıllık görev süresinin ardından başkanlık görevini Faruk Uçaker’e devretti.

AÖB Gümüşhane’de görev değişikliği

Gümüşhane’de 2014 yılında Anadolu Öğrenci Birliği (AÖB) temsilciliğini kuran Mehdi Coşkun, dört yıllık görev süresinin ardından başkanlık görevini Faruk Uçaker’e devretti.

Konuya dair açıklamalarda bulunan Coşkun, “4 yıllık başkanlık serüvenimin ardından, bugün itibariyle görevi kardeşim Faruk Uçaker’e bırakıyorum. Faruk Başkan’a hayırlı olmasını diliyorum. Rabbim muvaffak kılsın. Üniversite eğitimimin dördüncü yıl olması sebebiyle görevi bırakmış bulunuyorum. Bu; AÖB’ten uzak kalacağım anlamına gelmez. Bilhassa ben bu teşkilatla var olabildim.” dedi.  Kendilerinin bu şehirde iz bırakmak için uğraştıklarını ifade eden Coşkun, “Her zaman bu şehre katkı sunabilmek için uğraş verdik. Gerek yerel gerek ulusal gerekse küresel sorunlarla ilgilendik. Çözümler aradık. Bu şehirde iz bırakan olmak istedik. Bugüne kadar benimle çalışan, bana destek veren tüm ekip arkadaşlarıma teşekkürü bir borç bilirim. Rabbim ecrinlerimizi kabul etsin.” dedi.

Heyecanlı ve dinamik bir ekiple çalışacağının mutluluğunu ifade eden Faruk Uçaker ise “Gümüşhane’nin en dinamik gruplarından birinin başkanı oldum. Son derece heyecanlılar haliyle o heyecan bana da geçiyor. Bu bayrağın hakkını verebilmek için elimden gelen her şeyin en iyisini yapacağıma söz veriyorum. Mehdi Başkan’la her daim irtibatta olacağım. Dört yıllık bir tecrübesi var. İki gençlik kuruluşlarında başkanlık yaptı ve yürüyüşler, geziler, teşkilat içi eğitim programları, onlarca konferans ve paneller düzenledi. İkili ilişkiler yürüttü. Biz ise bıraktığı yerden daha ileri taşımak için uğraşacağız. Muhakkak görüşeceğiz. Alt-üst ilişkisinden ziyade abi-kardeş hukukumuz vardır” diye konuştu.

Uçaker, bu zamana kadar emeklerinden dolayı Mehdi Coşkun’a teşekkür ederek, başarılarının devamını diledi. 
 

Güncelleme Tarihi: 23 Nisan 2018, 15:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER