ArzularKabaköy’ün araç ve makine parkı büyüyor

Gümüşhane’nin merkeze bağlı tek beldesi olan ArzularKabaköy Beldesi, hibe olarak envanterine kazandırdığı araçların yanı sıra son olarak 16+1 kişilik minibüsü de araç parkına dahil etti.

ArzularKabaköy’ün araç ve makine parkı büyüyor

Göreve geldiği günden itibaren borçlanmadan araç envanterlerini genişletmeye gayret gösterdiklerini kaydeden ArzularKabaköy Belediye Başkanı Çetin Rıza tanış, “Geçtiğimiz yıllarda 230’luk İş Makinesini  (170.000 €) ve Hidrolik kırıcı (2021-120.000 TL) ve  13+1,5 m3 kapasiteli çöp kamyonu araçlarımızı envanterimize katmıştık. Geçtiğimiz aylarda 2020 model Sıfır Isuzu Citibus marka Otobüsü Kendi özkaynaklarımız ile borçlanmadan 3.100.000 TL ile araç envanterimize kattık” dedi.

Tüm bunların yanında 2 adet otobüs, 1 adet minibüs, 1 adet damperli kamyon, 1 adet Isuzu binek araç, 1 adet silindir ve el silindirini hibe olarak envantere kazandırdıklarını hatırlatan Tanış, “Gayretlerimiz sonucunda yine Belediyemiz öz kaynaklarıyla borçlanmadan 1.610.000 TL bedelle Volkswagen Crafter marka 2023 model 16+1 minibüs alınarak araç envanterimize kaydedilmiştir. Alınan tüm araçlarımız borçlanmadan kendi özkaynaklarımız ile alınarak hizmete sunulmuştur. Beldemize hayırlı olmasını dileriz” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE
YORUMLAR
İsrafil yıldız
İsrafil yıldız - 3 ay Önce

Helal olsun sana sayın değerli başkanım Allah seni arzular kabaköyün başından eksik etmesin Aminn

SIRADAKİ HABER