Aydın'dan Terör Kınaması

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Doç. Dr. Kemalettin Aydın terörü lanetleyerek, Gümüşhane’ye ve Türk milletine başsağlığı diledi.

Aydın'dan Terör Kınaması
AK Parti Gümüşhane Milletvekili Doç. Dr. Kemalettin Aydın terörü lanetleyerek, Gümüşhane’ye ve Türk milletine başsağlığı diledi.

Milletvekili Aydın dün gece Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesinde hainler ile girilen çatışmada şehit düşen askerlerden birisinin de Gümüşhane Köse ilçesi Yaylım köyü nüfusuna kayıtlı 1991 doğumlu Er Osman Yıldız olduğunu derin bir üzüntü içerisinde öğrendiğini belirterek, “Milletin varlığına, birliğine ve bütünlüğüne and içmiş ve asırlardır vatanına bağlılıkları ile adından şan ve şerif ile söz ettirmiş Gümüşhane’miz bir evladını daha ebediyete uğurlamıştır. İçimizde ki acının tarifi mümkün olmamakla birlikte Hainlerin saklandıkları indi hesaplarının kesilmesi için fedakarlıktan kaçınılmayacağının ne gerekiyorsa kararlılıkla mücadeleye devam edileceğinin bilinmesini isterim. Biz vatanımızı mabed olarak bilir, mabedimize de namahrem eli değdirmeyiz.” dedi.

Aydın, şehidin ailesinin İstanbul Bahçelievler ilçesinde ikamet ettiğini ve törenin de İstanbul’da gerçekleştirileceğini ifade ederek, “Başta şehidimizin ailesi ve sevenlerine, Yaylım köylü, Köseli, Gümüşhaneli hemşehrilerime bu çatışmada şehit düşen kahramanlarımızın yakınlarına ve tüm milletimize baş sağlığı dilerim. Allah(c.c.) bu tür acıları tekrar yaşatmasın. Millet olarak birliğimiz daim olsun. Şehitlerimizin ruhu şad mekanı cennet olsun.” diye konuştu.
Güncelleme Tarihi: 03 Eylül 2012, 16:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER