Bahçeşehir’in sınavına rekor katılım

Bahçeşehir Koleji Gümüşhane kampüslerinde 16 ve 23 Şubat’ta yapılan Lise ve Ortaokul Okula Kabul Sınavlarına il merkezi, Bayburt, Torul ve Kelkit ilçelerinden 603 kişiyle rekor sayıda öğrenci sınava girdi.

Bahçeşehir’in sınavına rekor katılım

Bahçeşehir Koleji Gümüşhane kampüslerinde 16 ve 23 Şubat’ta yapılan Lise ve Ortaokul Okula Kabul Sınavlarına il merkezi, Bayburt, Torul ve Kelkit ilçelerinden 603 kişiyle rekor sayıda öğrenci sınava girdi.

Ülke genelindeki Bahçeşehir Kampüslerinde 16 ve 23 Şubat tarihlerinde uygulanan Okula Kabul Sınavları, Gümüşhane’de de rekor katılımla gerçekleştirildi.

Tekke köyünde bulunan Bahçeşehir Koleji Gümüşhane Kampüsü Genel Koordinatörü Oğuzhan Davut İslamoğlu, gösterilen yoğun ilgiden çok memnun olduklarını, çok kısa bir sürede bölgesel bir özel okul olduklarını, özellikle Bayburt ilinden ve Kelkit ilçesinden akademik, teknolojik, sanatsal, sportif, çağdaş ve yenilikçi bir eğitim arayışında olan velilerin okulumuz için servis veya yurt imkanlarını araştırmalarının çok önemli olduğunu belirtti.  

Okula Kabul Sınavları sonucunda başarılı pek çok öğrenciyi çeşitli eğitim burslarıyla Bahçeşehir eğitim dünyasına kazandırmak istediklerini söyleyen İslamoğlu, Bahçeşehir Kolejleri eğitim öğretim programları ve imkanlarıyla buluşan öğrencilerinin yakın bir gelecekte her alanda Gümüşhane’ye damga vuracağını, 21. yüzyılda kendilerini var edeceklerini ifade etti. 

Kendi misyonunu Gümüşhane’de kurumsal yapısı ve sistemiyle bir eğitim geleneği, kültürü olan, modern dünyanın yenilikçi hızını yakalamış bir okul bırakmak olarak özetleyen İslamoğlu, akademik başarıları yanında özgüvenli, işbirlikçi, eleştirel düşünen, teknolojiyi üreten, dil bilen, dünya vatandaşı, dürüst, adil, merhametli öğrenciler yetiştirmek hedefinden asla vazgeçmeyeceklerini söyledi. 

Halen yaklaşık 180 öğrenciye alanlarında uzman, genç, dinamik, kalbe dokunan 35 kişilik bir öğretmen kadrosuyla hizmet verdiklerini, kampüsü ortalama 300 öğrencilik bir sayıya ulaştırmayı ve 50 kişilik bir öğretmen kadrosuyla hizmet vermeyi hedeflediklerini belirten İslamoğlu, hedeflerini başardıklarında güçlü bir ekonomiye ulaşacaklarını, daha fazla istihdam yapabileceklerini, kampüsün ve çocukların daha güzel imkanlara kavuşacağını ve ülkenin en çok ses getiren Bahçeşehir Koleji Kampüslerinden biri olacaklarını kaydetti.

İslamoğlu, “Bizim için varılacak hedef, vardığımızda varacağımız yeni hedeftir. Şehrimizin dünyanın en büyük eğitim markalarından Bahçeşehir Kolejine sahip olmasının avantajını eninde sonunda görüp sahiplenecek. Buna mevcut velilerimizin ve öğrencilerimizin memnuniyetinden ve referansından hareketle yürekten inanıyorum. Hiçbir engel ya da zorluk bizleri hedeflerimizden vazgeçiremeyecek. Ekmeğini Gümüşhane’de kazanan ailelerimizin çocukları artık 21.yüzyıl eğitim dünyasının gerisinde kalmayacak, kalamayacak” şeklinde konuştu.
 

Güncelleme Tarihi: 24 Şubat 2019, 21:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER