Başkan Çimen, gazetecilerle özel günlerinde buluştu

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle ilde görev yapan gazetecilerle bir araya geldi. Başkan Çimen’in de doğum gününe denk gelen programda 4 ayrı yaş pasta kesildi.

Başkan Çimen, gazetecilerle özel günlerinde buluştu

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle ilde görev yapan gazetecilerle bir araya geldi. Başkan Çimen’in de doğum gününe denk gelen programda 4 ayrı yaş pasta kesildi.

Keyvenim Restoranda düzenlenen programda konuşan Başkan Çimen, 10 Ocak tarihinin Çalışan Gazeteciler günü ve İdareciler Günü olduğunu hatırlatarak, “Benim için de önemli ve anlamlı bir gün. Doğum günüm bugün. Günümüzün hem sizlere hem bizlere hem de idarecilere hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Gümüşhane’nin her sokağında ve her caddesinde gazetecilerle bir arada olduğunu kaydeden Çimen, “Bizim her zaman görmeyen gözümüz, duymayan kulağımız sizlersiniz. Bizleri ve şehrimizi, toplumumuzu aydınlattığınız için teşekkür ediyorum. Yaklaşık 5 yıldır şehrimde Belediye Başkanı olarak görev yapıyorum. 24 Kasım’da Cumhurbaşkanımızın takdiriyle yeniden Belediye Başkanı adayı oldum” diye konuştu.

24 Kasım’dan sonra seçim startı verdiklerini ve 5 yıldır hep sahada olduklarını kaydeden Başkan Çimen, “Tarlada izimiz var harmanda sözümüz var. Sizlerle bir araya geldiğimizde de yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı sizlerle paylaştık. 31 Mart yerel seçimleri çok önemli bir seçim. Buna bir yerel seçim olarak bakmamak lazım. Dünya mazlumlarının ve ümmetimizin en önemli seçimlerinden birisi. Ülkemizde AK Parti ile MHP arasında bir Cumhur İttifakı var. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’ye teşekkür ediyorum. Belediyelerin bekasından çok ülkenin bekasının önemli olduğunu onlar da beyan ediyor, bizler de her zaman o beyanın arkasında olduk, olacağız. Bütün çalışmalarımıza bu şekilde devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

31 Mart seçimlerinde ülke genelinde ittifak yapıldığını, Gümüşhane’de ise her partinin kendi adayı olduğunu hatırlatan Başkan Çimen, “Bu ittifak 24 Haziran seçimlerinde Gümüşhane ilinde de yapıldı. Her iki partinin de milletvekili adayları vardı. AK Parti adayları seçildi. Ülke genelinde yapılan ittifakta da Cumhurbaşkanlığı sistemine geçilmiş oldu. 31 Mart seçimlerinde ülke genelinde ittifak yapıyoruz. Gümüşhane’de de her partinin adayı var. AK Parti’nin adayı ben, MHP’nin adayı da Sabri Varan’dır. Ben hem Sabri Varan’ı hem de Mustafa Canlı’yı telefonla arayarak hayırlı olsun dedim. İnşallah güzel bir yarış olur. Ama son zamanlarda Gümüşhane’de ittifak varmış gibi, evet ülke genelinde tek çatı altında ittifak var ama Gümüşhane de her iki partinin de adayı var. Ülke genelinde ittifak tek ama şehrimiz her iki partinin adayı var. Biz iyi bir yarışı olmasını, iyi bir hizmet yarışı olmasını, saygı ve sevgi çerçevesinde iyi bir seçim süreci yaşayacağımıza inanıyorum” şeklinde konuştu.

Belediye Başkanlığı döneminde dünden bugüne kadar bütün söylemlerine dikkat ettiğini ve etmek zorunda olduğunu kaydeden Başkan Çimen, “Keskin sirke küpüne zarar veriyor. Kötü laf sahibine yakışır. Onun için bu süreci fazla germeden, tarafları karşı karşıya getirmeden güzel bir seçim olur. Belediye Başkanlığı süresince hem şehirde hem de Belediye hiçbir zaman partizanca davranışlar içerisinde olmadım. Gönlümüzü herkese açtık. Eski Milletvekilimiz Kemalettin Aydın’ın dediği gibi gönül belediyeciliği yaptık. Biz Allah’a şükürler olsun ki milletimizin gönlüne girdiysek ne mutlu gize. Biz gayretle, samimiyetle çalışıyoruz. Allah yolumuzu açık etsin” ifadelerini kullandı.

Gümüşhane Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sezai Köprülü de “Siz bu şehrin şehrül eminisiniz. Herkesin abisi niteliğindesiniz. Yerel basının Türkiye’nin tamamında sıkıntılı bir süreci, her yıl kötüye giden bir süreci var. Bu noktada Belediye’den daha çok destek bekliyoruz. Yeni bir yarışa giriyorsunuz. Memlekete hizmet etmek için yarışacaksınız. Bu ateşten gömleği giymeye aday olan bütün adaylarımıza ve size başarılar diliyorum. Memleketimiz için en hayırlısı neyse o nasip olur inşallah” şeklinde konuştu.

Program daha sonra soru-cevap bölümüyle devam etti.

Başkan Çimen, 10 Ocak Gazeteciler günü nedeniyle gazeteciler için hep birlikte yaş pasta keserken, doğum günü olan Başkan Çimen için gazeteciler, Belediye çalışanları ve AK Parti Gençlik Kolları üyeleri tarafından sürpriz yaş pasta kesilmesi ve hatıra fotoğrafı çekilmesiyle program sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER