Bayan Yavuz Şehit Aileleri ve Gazileri Ziyaret Etti

Gümüşhane Valisi Yücel Yavuz’un eşi Şengül Yavuz, şehit ailelerini ve gazileri evlerinde ziyaret etti. Şehit ve gazi aileleri ile görüşen Yavuz, şehit yakınlarının her zaman yanlarında olduklarını söyledi.

Bayan Yavuz Şehit Aileleri ve Gazileri Ziyaret Etti
Gümüşhane Valisi Yücel Yavuz’un eşi Şengül Yavuz, şehit ailelerini ve gazileri evlerinde ziyaret etti. Şehit ve gazi aileleri ile görüşen Yavuz, şehit yakınlarının her zaman yanlarında olduklarını  söyledi.

Bayan Yavuz beraberinde Belediye Başkanı Ercan Çimen’in eşi Gülsen Çimen, İl Jandarma Komutanı Albay Erdal Eren’in eşi Sevgi Eren ile birlikte Gümüşhaneli şehitler Cengiz Erkan ve Yusuf Tüfekçi’nin ailesi ile gazilerden Celil Tanguroğlu ve ailesini evlerinde ziyaret etti.

Şehit ailelerinin yalnız olmadıklarını hissettirmek için bu ziyaretleri yaptıklarını söyleyen Şengül Yavuz, “Ülkesi ve vatanı için canlarını feda eden şehitlerin haklarının asla ödenemeyeceğini ifade ederek şehitlerin aile ve yakınlarının devlete ve millete emanet olduğunu belirtti. Bütün şehit ailelerinin şehit ailesi gururu ve onurunu en iyi şekilde taşıdıklarını söyleyen Yavuz, “ Bizler ne yapsak, vatan uğruna, bayrak uğruna evlatlarını şehit veren ailelerin acısını dindiremeyiz. Ancak bize şehitlerden bir emanet olarak kalan bütün şehit ailelerimiz ile vatan uğruna savaşan gazilerimizin her zaman yanlarındayız ve Devletimizin imkânları da kendilerinin hizmetindedir.” dedi.
Güncelleme Tarihi: 03 Ekim 2014, 21:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER