Belediye Meclisinin Kasım Toplantıları Devam Ediyor

Gümüşhane Belediye Meclisi’nin Kasım ayı toplantıları devam ediyor.

Belediye Meclisinin Kasım Toplantıları Devam Ediyor
Gümüşhane Belediye Meclisi’nin Kasım ayı toplantıları devam ediyor.

Belediye Başkanı Ercan Çimen’in başkanlığında Belediye Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda, 5 gündem maddesi görüşüldü.

Toplantıda, Belediyeye ait bir otomobilin Torul İlçe Belediyesine devredilmesi hakkındaki gündem maddesi oy birliği ile kabul edildi.

Daha sonra, kentte toplu taşıma hizmeti veren SS. Özgümüş 29 Taşıyıcılar Kooperatifinin araç koltuk sayılarının artırılması yönündeki talebi görüşüldü.

Söz konusu gündem maddesi hakkında açıklama yapan Çimen, “Bu kooperatifin daha önce almış olduğu 14+1’lik taşıma hakları var. Ancak şimdi araç koltuk sayılarını 16+1 yapmak istiyorlar. Yapılacak olan yeni düzenleme ile araçlarını değiştirecekler ve vatandaşlarımız daha konforlu bir şekilde ulaşım imkanlarından faydalanacaklar” dedi.

Çimen’in açıklamasının ardından gündem maddesi oy birliği ile kabul edildi.

Toplantıda da sonra Eskibağlar Mahallesi’nde yapımı devam eden yeni devlet hastanesi, Ahmet Ziyaüddin Erkek Öğrenci Yurdu ve Bağlarbaşı Mahallesi’ndeki Gümüşhane Üniversitesi için taksi durağı ihdas edilmesi ve hatların satışı için Belediye Encümenine yetki verilmesi konusu oy birliği ile kabul edildi.

Toplantı, ticari taksi durakları yönetmeliğine göre araçlarda bulunan yolcu sayılarının belirlenmesi konusu Kültür, Turizm ve Ulaştırma Komisyonu’na oy birliği ile havale edilmesiyle sona erdi.
Güncelleme Tarihi: 04 Kasım 2014, 17:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER