BESYO öğrencilerinden büyük başarı

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen yarışmalarda dereceye giren Gümüşhane Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğrencileri Rektör Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek’i ziyaret etti.

BESYO öğrencilerinden büyük başarı

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen yarışmalarda dereceye giren Gümüşhane Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğrencileri Rektör Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek’i ziyaret etti.

Çeşitli şehirlerde düzenlenen yarışmalarda büyük bir başarı gösteren öğrenciler, Rektör Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek’i makamında ziyaret ederek aldıkları ödülleri paylaştı. Yarışmalarda gösterdikleri başarılardan dolayı Rektör Zeybek ise öğrencilere teşekkür belgesi takdim etti. 

Burada yaptığı konuşmada Rektör Prof. Dr. Zeybek, “Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğrencilerimizi göstermiş oldukları bu başarıdan dolayı kutluyorum. Türkiye’nin çeşitli illerinde düzenlenen müsabakalarda Üniversitemizi gururlandıran başarılara imza attılar. Onların bu başarılarında emek sahibi olan başta Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürümüz Doç. Dr. İbrahim Can olmak üzere tüm hocalarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından çeşitli şehirlerde düzenlenen yarışmalarda büyük bir başarı gösteren Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğrencilerinden Yusuf Yıldızoğlu 24-27 Şubat 2019 tarihleri arasında Antalya ilinde düzenlenen Bilek Güreşi Türkiye Şampiyonasında 65 kilogramda, Cabir Çelik ise 90 kilogramda birinci olurken, 55 kilogramda Mikail Yaşar ikinci, 70 kilogramda Onur Çakmak, 60 kilogramda Songül Esen, 55 kilogramda Gülden Özkan ve 50 kilogramda Büşra Kandemir de dördüncü oldu. Üniversite Bilek Güreşi Takımı takım halinde Türkiye ikincisi oldu. 

29 Nisan-03 Mayıs 2019 tarihleri arasında Hatay’da düzenlenen Türkiye Üniversiteler Salon Futbolu 1. Lig Müsabakalarında ise GÜ Futsal Takımı, takım halinde üçüncü, 29-30 Mart 2019 tarihleri arasında Zonguldak’ta düzenlenen Türkiye Üniversiteler Salon Futbolu 2. lig müsabakalarında da takım halinde ikinci oldu.  

25 Şubat-01 Mart 2019 tarihleri arasında Antalya’da düzenlenen Muay Thai Türkiye Şampiyonasında 75 kilogramda Nurşin Karaca ve 57 kilogramda Emine Yalçınkaya Türkiye üçüncüsü oldu.

17-20 Nisan 2019 tarihleri arasında Bartın’da düzenlenen Wushu Türkiye Şampiyonasında ise 60 kilogramda Emine Yalçınkaya Türkiye üçüncüsü olarak üniversiteyi gururlandıran başarılara imza atmıştı.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER