Birlik Vakfı iftarda buluştu

Birlik Vakfı Gümüşhane Şubesi Geleneksel Ramazan İftarında bir araya geldi. 

Birlik Vakfı iftarda buluştu

Birlik Vakfı Gümüşhane Şubesi Geleneksel Ramazan İftarında bir araya geldi. 

Gümüşhane Üniversitesi Sosyal tesislerde organize edilen programa Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek, Gümüşhane Üniversitesi Rektör Yardımcısı Bayram Nazır, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Emin Erdoğdu ile birlikte çok sayıda öğrenci ve birlik vakfının yönetimi katıldı. 

Program öncesinde Birlik Vakfı ve Halk eğitim merkezi ortaklığında gerçekleştirilen AutoCAD kursunda başarı gösteren öğrencilere başarı sertifikaları teslim edildi.

“Amacımız gelecek nesilleri yetiştirmek”

Birlik Vakfının amacının geleceğin teminatı olan gençlerin yetişmesi olduğunu ifade eden Birlik Vakfı Gümüşhane Şubesi Başkanı Halil İbrahim Karahanoğlu, “Vakfımızın amacı geleceğin teminatı olan gençlerimizin inançlı, vatansever, kültürlü, ilmi seviyesi yüksek çağdaş bilim ve teknolojik bilgilere sahip birer şahsiyet olarak yetişmelerini sağlamaktır” dedi. 

Türkiye’de yaşanan hadiselerden üzüntü duyduklarını ifade eden Başkan Karahanoğlu, “ Mübarek Ramazan ayını idrak ettiğimiz bu günlerde ülkemizde, bölgemizde ve dünyanın farklı coğrafyalarında yaşanan bizimde yakinen takip ettiğimiz hadiseler, birlik beraberlik kardeşlik içerisinde daha çok kenetlenmemiz daha çok çalışmamız ve daha çok üretmemiz gerektiğini bir kez daha göstermektedir” ifadelerini kullandı.

“Ülkemizin önemli Vakıflarından birisi”

Programda konuşan Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek, “İnşallah Ramazan hem bizlerin hem de tüm insanlığın kurtuluşuna, arınmasına vesile olur. Ayrıca birliğimizin ve beraberliğimizin kenetlenmesine bir ve beraber olmamıza vesile olur inşallah. Birlik Vakfına beni ziyarete geldiklerinde bir şey demiştim. Onlara sizi gördüğümde öğrencilik yıllarıma geri dönüyorum demiştim. O dönem İstanbul siyasal bilgiler fakültesinde okurken İstanbul’da soluklandığımız yerlerin başında Birlik Vakfının merkezi gelirdi. Şimdi tekrardan sizlerle beraber olunca o günleri yâd etmek istedim. Birlik vakfı ülkemizin birliğinde beraberliğinde çok önemli rol oynayan özellikli bir vakfımız. Hep birleştiren pekiştiren özelliği ile temayüz etmiş ve ülkemizde ahlaklı dürüst yetişmiş münevver gençlerin yetişmesine katkı sağlamış bir vakıftır” diye konuştu.
 

Haberin Kaynağı: Olay Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 10 Mayıs 2019, 14:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER