Çalık dua bekliyor

Türkiye'de ülkücü camianın yaşayan duayenlerinden, Türkiye Günlüğü ve Cedit Neşriyat Genel Yayın Yönetmeni Gümüşhaneli hemşehrimiz Dr. Mustafa Çalık, rahatsızlığı dolayısıyla ameliyata alındı.

Çalık dua bekliyor

Türkiye'de ülkücü camianın yaşayan duayenlerinden, Türkiye Günlüğü ve Cedit Neşriyat Genel Yayın Yönetmeni Gümüşhaneli hemşehrimiz Dr. Mustafa Çalık, rahatsızlığı dolayısıyla ameliyata alındı.

Mide kanseri teşhisi konulan Çalık için doktorları tarafından ameliyat kararı alındı. Gümüşhane’nin Çalık Köyü nüfusuna kayıtlı olan Çalık’ın hastalığı dostlarını üzdü. Ankara’da Bayındır Hastanesi’nde ameliyatı ve tedavisi süren Mustafa Çalık’ın ameliyatının başarılı geçtiği öğrenildi.

Siyaset Bilimcisi Çalık, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda dostlarından, sevenlerinden şu ifadelerle dua istedi: 

Arkadaşlarım, kardeşlerim...

Birazdan Bayındır Hastahanesine (Ankara) yatacağım. "Düzayak" bir Türkçe ile söyliyeyim, mide kanseri olmuşum. Tümör, "orta diferansiye" (2. safhanın sonu 3. safhanın başı) karakterde. Ameliyatım yarın sabah... Farkında olarak olmayarak üzüp kırdıklarımdan helâllik dilerim. Sû-i zann ile şahsiyet ve haysiyetime dokunacak lâkırdı sarfedenlere (ırz ve aile namusum hâriç) hakkımı helâl ediyor, ama onlardan herhangi bir helâllik istemiyorum. Onun dışında herkese -varsa- hakkım peşinen helâldir.

Türkiye Günlüğü dergisi ve Cedit Neşriyat inşallah faaliyetine devam edecek, okurlarımızın ve sevenlerimizin desteğini dilerim, olmazsa da herhangi bir iğbirârım mevzuubahs olamaz.

Mü'minin mü'mine samimî duası ibâdet sayılır, dualarınıza intizâr ederim.

Allah ömür verir de bu hayatta biraz daha kalacak olursam Mevlâ'nın ruhsatı ile görüşürüz; "olmazsa" ve görüşemezsek benden buraya kadar... Allah'ın dediği olur...

Hepiniz Allah'ın kudret eline emânet olun.

Güncelleme Tarihi: 26 Mayıs 2018, 03:16
YORUM EKLE
YORUMLAR
GalipCilenk
GalipCilenk - 6 yıl Önce

Cok Saygi deyer Abicigim CC Allah sifani versin yar ve yardimcin olsun Allah tan Duam vedileyim odurki sagina kavusur aramiza katilirsin Amiin

mehmet
mehmet - 6 yıl Önce

bu hayatta gördüğüm ilim, irfan sahibi kişiler arasında ilk beştedir mustafa çalık.Allah şifa versin.

Turan ÇAKIR
Turan ÇAKIR - 6 yıl Önce

Milletin Evladı Değerli Ağabeyim, Yüce Allah, acilen, tacilen Şafi,Kafi,Muafi,Afi isimleri hürmetine şifa salah nasib eylesin.Selam ve dualar ile Hak'ka emanet olunuz.

Rabia Tural
Rabia Tural - 6 yıl Önce

Saygı değer büyüğüm,
Rabb'im size şifa versin
Bir hemşehriniz olarak dualarım her daim sizinledir.
Ben de Ankara'da (Gazi Hastanesi)tedavi görmekteyim
Sizi Mevlâ'ya emanet ediyorum
Rabb'im sevdiklerinize bağışlasın inş'Allah
Selam ve dua ile...

İsmail SARAÇ
İsmail SARAÇ - 6 yıl Önce

Gümüşhanem insanına yakışır bir maneviyat örneği.Kudretine teslimiyetini gösterdiğin Rabbim ŞAFİ ismiyle hayırlı şifalar versin Mustafa Hocam.Geçmiş olsun.

Ergün ÇOBAN
Ergün ÇOBAN - 6 yıl Önce

Abiciğim Allahımdan sana acil şifalar diliyorum Allahım inşAllah seni önce ailene sonrada teşkilatımıza be bize bağışlar Geçmiş olsun tekrar acil şifalar diliyorum.

Mustafa duman
Mustafa duman - 6 yıl Önce

Allah'tan acil şifalar diliyorum

ergin karaçengel
ergin karaçengel - 6 yıl Önce

Allah şifa versin


SIRADAKİ HABER