Dikkat! Kent merkezinde elektrik kesintisi yapılacak

Gümüşhane kent merkezindeki bazı mahallelerde 12 Kasım tarihlerinde bazı mahallelerde belirli sürelerde elektrik kesintisi uygulanacak.

Dikkat! Kent merkezinde elektrik kesintisi yapılacak

Çoruh EDAŞ Gümüşhane İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada bakım, onarım ve yatırım çalışmaları yapılacak olması nedeniyle 12 Kasım Cuma günü il merkezindekindeki Canca mahallesinin bir kısmıyla İstiklal Caddesinde 13.30-17.30 saatleri arasında, Süleymaniye Mahallesi, Hasanbey Mahallesinin bir kısmı, Hasanbey Caddesinin bir kısmı, Anafartalar Cadesi, Cumhuriyet Caddesinin bir kısmı ile Tarım ve Orman İl Müdürl-üğü ile SGK il müdürlüğü arasındaki alanda ise 14.00-17.00 saatleri arasında elektrik kesintisi uygulanacak.

Elektrik kesintisi nedeniyle vatandaşların ve ilgililerin dikkatli ve tedbirli olması istendi. 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Misafir
Misafir - 2 yıl Önce

Sadece elektrik mi acaba?ya kesilen sular.su zamanda bir elektrik bir su yeter ya YETERRRRR.guya pandemi.lan işten geliyoruz duş alamıyoruz.camasir yıkanacak su yok.belli saatten sonra damacana su da satılmıyor.yemek yok.ohhhhh ne ala memleket.milletin aile hayatı bitti.

MİSAFİR
MİSAFİR - 2 yıl Önce

ADMİN BEY KENT MERKEZİNDE ÇEVREMDE HEMEN HEMEN HERKESİN BUZDOLABI MOTORU ARIZALANDI VE NE HİKMETSE BU KONU HABER DEĞERİ TAŞIMADI ZIRT PIRT YAPILAN KESİNTİLERDEN DOLAYI İNSANLAR MAĞDUR OLDU. YAZIKTIR ŞİRKETİN KUCAĞINA ATTILAR VATANDAŞI

SIRADAKİ HABER