Dolmuş fiyatlarına yüzde 50 zam

Gümüşhane'de 2 ay önce zamlanan dolmuş fiyatlarına yine zam geldi. Artan akaryakıt maliyetleriyle birlikte 3,25 TL olan öğrenci fiyatı 5 TL'ye, 3,75 olan sivil fiyatı 5,5 TL'ye yükseltildi.

Dolmuş fiyatlarına yüzde 50 zam

Gümüşhane'de dolmuş ücretlerine en son geçtiğimiz Ocak ayında yapılan yüzde 15 ve yüzde 18'lik zammın ardından yükselen akaryakıt fiyatları nedeniylebir zam daha yapıldı.

Şehir içi dolmuş hatlarına ortalama yüzde 50'lik zam bugünden itibaren geçerli olacak. Zamla birlikte öğrenci 5, sivil 5,5 TL oldu.

Gümüşhane-Trabzon arasında yolcu taşımacılığı fiyatları da geçtiğimiz hafta zamdan nasibini almış sivil 60, öğrenci 55 TL olmuştu.

Motorin fiyatlarının son bir yıl içerisinde yüzde 237 oranında artmasının ardından zamların kaçınılmaz olduğu ve devamının geleceği değerlendirilirken, özellikle üniversite okumak için şehre gelen öğrencilerin bu zamlardan daha fazla etkileneceği düşünülüyor.

Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2022, 20:59
YORUM EKLE
YORUMLAR
Kral
Kral - 2 yıl Önce

Vurun abalıya .Yakında Ramazan aýi zamlarıda başlar

yorumcu
yorumcu - 2 yıl Önce

belediye otobüslerini öğrenci 2 tl sivil 3 tl yapın bakalım zammı geri alıyorlar mı almıyorlar mı :)

bozkurt
bozkurt @yorumcu - 2 yıl Önce

Akaryakıt zamlarını geri alsalar, ücretide geri alırlar, yakıt 6 tl iken fiyat 3 tl idi yakıt 23 tl olmuş sen fiyatını ver

Gümüşhane mağduru
Gümüşhane mağduru - 2 yıl Önce

Kısa mesafeye de uzun mesafeye de aynı ücreti talep ediyorlar. Her türlü kazıklanıyoruz

GÜMÜŞHANELİ
GÜMÜŞHANELİ - 2 yıl Önce

Allah'tan korkun. Yüzde elli diyor yüzde kaç iyi hesap yapın.

E Atalay
E Atalay @GÜMÜŞHANELİ - 2 yıl Önce

%53.5 yapıyor. yuvarlama yüzde 50 denebilir bence

Mağdur üniversiteli
Mağdur üniversiteli - 2 yıl Önce

Trabzonda araklı trabzon arası 28 kilometre 10 TL burda üniversite merkez arası olsa olsa beş kilometre 5 TL yazıklar olsun

Zam
Zam - 2 yıl Önce

Memleketin hali ortada para çok gelebilir ancak o dolmuşçu lastik alacak, bakım yapacak, muayeneyi geçecek vergi ödeyecek, her gün zamlanan mazottan alacak, hayat şartları zorlaşan ailesini geçindirecek derken zam az ama çok olmuşa bakmamak lazım.

Memleketin durumu bu çok ekin durmayın diyerek refahı size vadedenlerle. ekonomi için gözlerinin içindeki ışıltıdan aydınlanmaya devam edersek zamların hiçbirinden zammın kontrolsüzlüğünden bahsedemeyiz.

şaban şaban
şaban şaban - 2 yıl Önce

mazuda zam gelince dolmuşcularda haklı


SIRADAKİ HABER