Düğün konvoyunda lastik yakan araç trafikten men edildi

Gümüşhane’de, düğün konvoyunda lastik yakan aracın sürücüsüne toplamda bin 15 TL ceza kesilirken, araç trafikten men edildi.

Düğün konvoyunda lastik yakan araç trafikten men edildi

Edinilen bilgiye göre Gümüşhane merkezde düğün konvoyuna katılan 61 DS 666 plakalı aracın sürücüsü U.A, yolda lastik yakmaya başladı. 

Kentin en işlek caddesi üzerinde bölgenin en kalabalık olduğu zamanda araç lastiğini yakarak çevreyi dumana boğan sürücünün bu hareketi vatandaşların tepkisine neden oldu. 

İhbar üzerine harekete geçen İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler aracın sürücüsü U.A’ya 4 ayrı maddeden toplamda bin 15 TL ceza yazarken, muayenesi olmadığı öğrenilen eski model araç trafikten men edildi.
 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Gümüşhane bu tiplerden bıktı usandı!
Gümüşhane bu tiplerden bıktı usandı! - 2 yıl Önce

Güzel kentim buna benzer olaylardan bıktı usandı. Şahin doğan arabası olan çoğu serseri tipler sesli egzoz takıp gürültü kirliliğine sebep oluyor. Ne uğruna sırf hava atmak uğruna. Haberdeki örnek ise olayın dik alâsı. Özellikle şahin ve doğanlara denetim sık yapılmalı.

Allah razı olsun
Allah razı olsun - 2 yıl Önce

Allah razı olsun, yazandan da, men edenden de. Bir iki tanesine böyle cezalar verilmediği sürece caddelerimiz hep gürültülü olacak. Kimsenin kimseyi rahatsız etmeye hakkı yok.

SIRADAKİ HABER